Dacia Duster a „redescoperit” Dobrogea şi Delta Dunării

Redescopera Romania

A patra etapă a campaniei „Redescoperă România” s-a încheiat sâmbătă, 20 august. Cele cinci Dacia Duster au revenit la Bucureşti după o excursie de o săptămână în regiunea Dobrogei şi a Deltei Dunării. Maşinile au parcurs în total peste 12 000 de kilometri, avându-i ca piloţi pe unii dintre cei mai cunoscuţi bloggeri români, antrenaţi în aventura iniţiată de Petrom.

Prin materialele difuzate pe parcursul ultimei săptămâni, campania „Redescoperă România” şi-a propus să readucă în atenţia publicului cea mai veche regiune a ţării. În Parcul Naţional Munţii Măcinului, Dobrogea ascunde una dintre puţinele rezervaţii naturale din Europa, reprezentativă pentru vegetaţia de stepă specifică spaţiului balcano-pontic. Ruinele cetăţilor antice din Dobrogea şi poveştile lor i-au captivat pe bloggerii care au participat la această etapă. Capidava, Histria, Enisala, Argamum sunt doar câteva dintre obiectivele vizitate de ei cu această ocazie. În Tulcea, echipele „Redescoperă” au făcut un popas la Acvariu, dar şi la Muzeul de Istorie şi Arheologie.

Cea din urmă etapă a campaniei „Redescoperă România” de anul acesta va avea loc la finalul lunii octombrie. Până în prezent, flota Dacia Duster implicată în proiect a parcurs peste 40 000 km.