Dacia Duster "Redescoperă" Bucovina şi Maramureşul cu Petrom

Dacia Duster

Miercuri, 20 aprilie, o echipă alcătuită din 24 de bloggeri porneşte la drum cu şase Dacia Duster în cea de-a doua etapă a aventurii «Redescoperă România». A doua călătorie de anul acesta a reunit un număr record de participanţi, care îşi vor petrece Paştele «redescoperind» obiceiuri tradiţionale de sărbători. Traseul ales include satele din Maramureş şi Bucovina, cu opriri la Valea Vaserului, la Săpânţa sau la Sighet.

Participanţii vor transmite în timp real fotografii, materiale video şi informaţii despre toate locurile vizitate. Obiectivele de interes din această etapă se vor adauga celor deja incluse pe harta interactivă disponibilă pe site-ul www.redescoperaromania.ro, care poate fi accesată şi prin aplicaţiile Android sau iPhone dedicate.

Cele şase Dacia Duster vor parcurge şi în această etapă distante de mii de kilometri. Printre locurile memorabile din această excursie se număra Cimitirul vesel de la Săpânţa, cea mai veche biserica de lemn din Maramureş sau Memorialul de la Sighet. Bloggerii vor avea ocazia de a participa la încondeiatul ouălor în Bucovina şi vor petrece noaptea de Înviere în Maramureş, unde vor afla ce este obiceiul „Udatoriului”.

Pentru a urmări de aproape evoluţia proiectului „Redescoperă România” şi a vedea pe unde a mai ajuns Dacia Duster, urmăriţi campania pe reţelele sociale Petrom (Facebook sau Twitter), pe blogul dedicat călătoriilor disponibil pe site-ul www.redescoperaromania.ro sau pe blogurile participanţilor din aceasta etapă.