Consultanta Dacia

Nu ai timp? Venim noi la tine!

Consilierii dedicaţi flotelor iţi stau la dispoziţie pentru a discuta chiar la sediul companiei tale atât despre facilităţile pe care Dacia ţi le oferă, cât şi despre noutăţile de ultimă oră ale Grupului Renault, precum lansarea de noi modele.

consultanta dacia persoane juridice

Indiferent de natura solicitării: achiziţie de vehicule noi sau servicii asociate, fiecare consilier dedicat flotelor vine în sprijinul tău pe orice temă şi îţi oferă toate informaţiile cu privire la produsele mărcii Dacia, la modalităţile de finanţare şi la serviciile disponibile.

 

Prin intermediul consilierilor dedicaţi flotelor ai oferta completă de autovehicule din gama Dacia: vehicule accesibile, fiabile, robuste ş practice, atât vehicule de persoane cât şi vehicule utilitare.

 

În plus, ne îngrijim de bugetul tău

 

Special pentru compania ta, ai acum condiţii avantajoase de leasing financiar sau operaţional, prin RCI Leasing România IFN şi RCI Finanţare România - societăţile finanţatoare ale Grupului Renault. Poţi beneficia de avans redus, perioadă de finanţare flexibilă şi răspuns rapid la cererea de finanţare.

 

În plus, parteneriatele încheiate cu societăţile de asigurări îţi oferă confort şi siguranţă oriunde în România.

 

Pentru întreţinerea autovehiculelor din gama Renault ai la dispoziţie cea mai densă reţea naţională de unităţi de service autorizate. De asemenea, poţi beneficia de garanţie extinsă şi asistenţă în trafic.