Înapoi la Dokker Van

Dacia Dokker Van

Prezentare Înapoi la Dokker Van

Echipamente

Dokker Van

Dokker vă propune o tehnologie eficace, dar simplu de utilizat pentru a face şofatul mai uşor şi viaţa la bord mai confortabilă. Pentru că ţine pasul cu timpul, Dokker Van este dotat cu radar pentru marşarier*, limitator de viteză* şi un sistem de corectare a traiectoriei ESC*. Pentru confortul dumneavoastră, beneficiaţi de aer condiţionat* eficace în toate anotimpurile.

* Opţional

Dokker Van echipare

MEDIA NAV

Pentru a vă face deplasările şi mai agreabile, Dokker Van vă propune sistemul multimedia Média Nav*, integrat în consola centrală, cu un ecran tactil mare, de 7 inch (18 cm). Foarte intuitiv, acesta include radio şi tehnologia Bluetooth ® pentru a vă asculta muzica preferată în audio streaming sau pentru a telefona în sistem mâini libere.

El dispune de asemenea de o funcţie de navigaţie GPS, cu afişaj 2D şi Birdview 3D. Mufele USB şi jack din consola centrală şi comenzile de pe volan reprezintă o completare utilă a întregului sistem.

* Opţional în versiunea Ambiance.

 

O gama variata de motorizari

Dokker Van propune o ofertă de motorizări pe benzină şi diesel care răspund aşteptărilor clienţilor.
Sunt disponibile două motoare pe benzină: 1.6l 85 CP şi propulsorul TCe 115, cel mai nou motor pe benzină cu injecţie directă turbo.

Oferta diesel este reprezentată de motorul 1.5 dCi, apreciat pentru fiabilitatea şi performanţele sale. Versiunile dCi 90 şi dCi 110 beneficiază de semnătura Dacia eco², care evidenţiază nivelul scăzut al consumului şi al emisiilor de CO2.