Înapoi la Dokker Van

Dacia Dokker Van

Prezentare Înapoi la Dokker Van

Practic şi funcţional

Dokker Van

INDISPENSABIL ZI DE ZI

Volum util, un post de conducere confortabil şi acces îmbunătăţit, Dacia Dokker Van are toate soluţiile pentru a vă uşura activitatea de zi cu zi. La volanului său, adunaţi avantaje…Dacia Dokker Van este un adevărat profesionist, 3,3m3 spaţiu util dar şi un consum optim de carburant şi emisii de CO2 reduse. 

Un adevărat partener al activităţii dumneavoastră, dotările sale în materie de tehnologie şi interiorul bine gândit asigură un confort remarcabil.
Şi fiind vorba despre Dacia, fiabilitatea şi robusteţea vă vor convinge fără îndoială!

Dokker Van

VOLUMUL NECESAR LA PREŢUL DORIT

Capacitatea de încărcare este esenţială pentru dumneavoastră? Dacia a înţeles acest lucru şi, prin Dokker Van l-a pus în practică la scară mare: o sarcină utilă de 750 kg, un volum util de 3,3m3m o înălţime de încărcare de până la 1,27m.

Dokker Van este adaptat aşteptărilor dumneavoastră profesionale. Zona de încărcare este prevăzută cu 8 inele de ancorare în planşeu care vă permit să fixaţi perfect obiectele fragile. În plus puteţi opta pentru oricare dintre cele trei tipuri de structuri despărţitoare: tubulară, complet vitrată sau cu grilaj pivotant prin opţiunea Dacia Easy Seat.

Dokker Van

SE PLIAZĂ TUTUROR AŞTEPTĂRILOR

Pentru a spori şi mai mult capacitatea de încărcare a lui Dokker Van, puteţi opta pentru sistemul Dacia Easy Seat, un scaun pasager cu funcţii multiple, inedit şi ingenios complet extractabil.

Extragerea scaunului permite creşterea lungimii de încărcare de la 1,9m la 3,11m, volumul util ajungând de la 3,3m3 la 3,9m3, iar cu spătarul pliat, scaunul poate juca foarte bine rolul unui birou mobil.

Dokker Van

FOARTE MULTĂ DESCHIDERE

Dokker Van se adaptează tuturor nevoilor dumneavoastră în materie de încărcare şi acces. Pentru a uşura încărcarea tuturor lucrurilor dumneavoastră, Dokker Van este prevăzut cu o uşă laterală culisantă care asigură o lăţime maximă de încărcare de 703mm.

În plus, uşile spate asimetrice cu deschidere în 3 puncte oferă o lăţime de încărcare de 1082mm. Un partener cu o asemenea deschidere este cu siguranţă unul de încredere!