Înapoi la Duster
Înapoi la Duster

Dacia Duster

Prezentare Înapoi la Duster

Preț

Dacia Duster prezentare

Echipamente noi şi prestaţii superioare, la un preţ imbatabil

Dacia Duster propune multiple echipamente utile, în funcţie de versiune: regulator/limitator de viteză, asistență la parcarea cu spatele, închiderea centralizată a portierelor la plecare şi indicator al temperaturii exterioare. Butoanele de acţionare a geamurilor electrice sunt poziţionate pe panourile portierelor şi dispun de comandă cu impuls pe partea șoferului. Dacia Duster oferă mai multe prestaţii şi echipamente la un preţ competitiv . Dacia MEDIA NAV, sistemul multimedia complet cu Bluetooth și sistem de navigație încorporat (în funcție de versiune) sau Dacia Plug&Radio, un sistem multimedia simplu şi eficient care include radio, CD player cu MP3, Bluetooth® și prize USB și Jack.

Concentrat pe tehnologie și conceput pentru a depăși orice obstacol Duster este echipat cu noi motorizări care oferă un plus de confort, consum redus de carburant și emisii de CO2 reduse. Funcţia Eco Mode şi indicatorul de schimbare a vitezelor (Gear Shift Indicator / GSI): un echipament util pentru cei care sunt atenți la consumul de carburant. Funcția Eco Mode îi permite șoferului să adopte, dacă dorește, un stil de condus care să diminueze consumul de carburant. Odată activat, sistemul adaptează anumiți parametri de conducere limitând performanțele motorului și confortul termic, în proporții acceptabile pentru șofer și pasageri.

Indicatorul de schimbare a vitezelor (Gear Shift Indicator / GSI) semnalează, printr-un indicator vizual, turaţia optimă pentru schimbarea vitezelor, cu efect direct atât asupra consumului cât şi a emisiilor de CO2.

Mai modern, Duster, își reafirmă, stilul de SUV veritabil, capabil să depășească orice obstacol.