Înapoi la Duster

Dacia Duster

Totul despre ... Înapoi la Duster

Fiabilitate și Securitate

Garanție 3 ani sau 100.000 km. Nimic mai simplu!

Cu Duster, fiabilitatea nu este o expresie aruncată în van. În Duster siguranța tuturor pasagerilor este o condiție obligatorie. Robust și fiabil, Duster are o garanție de 3 ani sau 100.000 de km.

Dacia Duster

Structura caroseriei ranforsată

Datorită structurii caroseriei ranforsate, Duster oferă o protecție excelentă pasagerilor, indiferent de circumstanțe

Dacia Duster scaun sofer rabatabil inaltime

Scaun șofer reglabil pe înăltime

Postul de conducere, reglabil pe înălțime, asigură o poziție de condus optimă și capacitatea de anticipare a traficului. Aceste îmbunătățiri sunt datorate evoluției pachetului Modularitate care include acum și scaun șofer, centuri de siguranță față și volan reglabile pe înălțime.

Dacia Duster airbag sofer

Airbag șofer

Airbag frontal față.

Dacia Duster airbag pasager

Airbag pasager deconectabil

Dacă doriți să instalați un scaun copil pe locul pasagerului din față, trebuie să deconectați airbagul pasager. Un gest simplu pentru maximum de siguranță.

Dacia Duster sistem fixare isofix

Sistem de fixare Isofix pentru scaunul copil

Sistemul de fixare Isofix pentru scaunul copil este disponibil pe cele două locuri laterale de pe bancheta spate. În plus pe locul din mijloc aveți posibilitatea să instalați un scaun de copil universal.

dacia duster abs afu

ABS si AFU

Împreună cu ABS-ul care permite evitarea blocării roţilor, AFU-ul (asistenţă la frânarea de urgenţă) permite păstrarea controlului traiectorieri autovehiculului în caz de frânare optimizând distanţa de oprire.

dacia duster esc

ESC (Electronic Stability Control)

ESC (Electronic Stability Control) este un sistem de siguranţă activă antiderapaj care are rolul de a îmbunătăţi controlul traiectoriei unui automobil.