Media Nav

Daca aţi achiziţionat un autoturism nou echipat cu Dacia MEDIA NAV, aveţi posibilitatea de a descărca gratuit ultimele actualizări ale harţii si a poziţiilor radarelor fixe (cu excepţia Franţei, Germaniei si Elveţiei). Timp de 90 de zile de la data achiziţionării vehiculului, aveţi posibilitatea de a realiza aceste actualizări gratuit. După expirarea celor 90 de zile, actualizările se vor face contra cost.

Cum descarc gratuit actualizările?

Întâi trebuie să vă creaţi un cont şi să instalaţi pe calculator MEDIA NAV TOOLBOX.

Conectaţi o cheie USB la sistemul de navigaţie din vehiculul dumneavoastră. Selecţionaţi DEST > Map Update > Options > Update. Fişierele de identificare a navigaţiei dumneavoastră vor fi descărcate pe USB. Creaţi-va un cont in MEDIA NAV TOOLBOX. descărcat pe calculatorul dumneavoastră.

Introduceti cheia USB pe care aţi descărcat datele de identificare MEDIA NAV din maşina, la calculatorul pe care aţi descărcat DACIA MEDIA NAV TOOLBOX. Programul va identifica automat sistemul dumneavoastră de navigaţie. Acesta va indica actualizările gratuite si cele cu plata disponibile.

Alegeţi actualizările pe care doriţi sa le efectuaţi din catalog, plătiţi online daca este necesar si descărcaţi-le pe cheia USB apăsând pe « Instal » in rubrica Actualizări.

Conectaţi cheia USB pe care aţi descărcat actualizările la sistemul de navigaţie din maşina. Conţinutul nou va fi instalat automat si sistemul de navigaţie va reporni. Nu scoateţi cheia USB si nici nu opriţi sistemul de navigaţie înainte de finalizarea actualizărilor.

Pentru detalii, descărcaţi ghidul complet.

Descărcaţi de aici hărţile gratuite.