Media Nav

Pentru a descoperi toate funcţionalităţile disponibile pe MEDIA NAV selectaţi meniul de mai jos.

 • RADIO

  Afisati posturile radio preferate

  Gasiti usor toate posturile radio preferate, navigand pe ecranul tactil sau folosind comenzile de pe volan. Cautarea posturilor radio este simplificata prin afisarea acestora in ordine alfabetica sau in functie de lungimea de unda.

  Memorati pana la 24 de posturi

  Cu numai 2 click-uri puteti memora pana la 24 de posturi de radio (12 FM si 12 AM). In timpul ascultarii postului de radio preferat pe ecranul MEDIA NAV veti putea vedea afisate informatii despre melodiile difuzate precum titlul acestuia, numele artistului etc.

  Setati postul de radio

  MEDIA NAV identifica automat postul de radio preferat si fregventa de difuzare in timpul deplasarilor dumneavoastra. In plus gratie sistemului RDS, vor fi difuzate atat buletinele informationale regulate despre trafic cat si toate anunturile necesare unei calatorii linistite.

 • MEDIA

  Redati muzica preferata prin audio streaming

  Cu ajutorul MEDIA NAV si a tehnologiei Bluetooth, puteti asculta prin audio streaming muzica preferata direct in boxele autovehiculului dumneavoastra. Pe ecranul MEDIA NAV vor fi afisate informatii despre cantecul difuzat, precum numele artistului, titlul cantecului.

  Utilizare simpla

  Datorita ecranului tactil si a comenzilor pe volan, puteti naviga simplu de la un cantec la altul. Redarea melodiei se poate face in modurile: normal, aleator sau repet al unuia sau mai multor melodii.

  Incarcarea dispozitivului mobil

  Ipodul sau smartphone-ul dumneavoastra pot fi conectate la prizele USB si Jack, accesibile de pe fatada dispozitivului MEDIA NAV, pentru incarcare. Odata conectate la priza USB, MEDIA NAV le detecteza automat.

 • TELEFONIE

  Apelati handsfree

  Tehnologia Bluetooth integrata permite sincronizarea telefonului mobil cu sistemul MEDIA NAV. Dumneavoastra veti putea realiza apeluri telefonice direct din masina fara a fi necesar sa manevrati telefonul mobil. Veti putea vedea pe ecranul MEDIA NAV lista de contacte si istoricul apelurilor.

  Utilizati agenda telefonica

  Dupa sincronizarea cu telefonul dumneavoastra, tehnologia Bluetooth va transfera toate numerele de telefon din agenda telefonului in agenda MEDIA NAV. Accesul facil la contacte este garantat prin afisarea acestora in ordine alfabetica, sau prin cautarea numelui. Pentru a suna pe cineva, introduceti numarul manual, sau alegeti-l din lista de contacte sau din istoricul apelurilor.

  Identificarea contactelor

  Daca primiti un apel in timp ce telefonul mobil este sincronizat cu MEDIA NAV, pe ecranul sistemului de navigatie vor fi afisate informatii despre interlocutorul dumneavoastra: nume (daca numarul de telefon exista in agenda), numar de telefon.

 • NAVIGAŢIE

  Utilizare cat mai usoara

  Alegeti intre modul Harta si modul Navigatie. Modul Harta afiseaza punctele de interes din proximitate, precum si limitele de viteza pentru destinatia aleasa. Modul navigatie afiseaza traiectoria pana la punctul de destiantie ales (adresa introdusa, punctele de interes, destinatiile precedente, puncte pe o harta, coordonate GPS, favorite). De asemenea puteti activa ghidajul vocal.

  Alegeti intre 2D si 3D Birdview

  Cu un simplu click puteti schimba modul de afisare din 2D in 3D Birdview, puteti activa ghidajul vocal etc. MEDIA NAV afiseaza trasee alternative (mai scurt, mai rapid, mai economic).

  Actualizarea continutului

  Prin intermediul prizei USB si a interfatei web dedicata va puteti actualiza continutul MEDIA NAV (ex. actualizarea hartilor, achizitia de noi harti, etc).

 • REGLAJE

  Ajustarea sonorului

  Prin intermediul MEDIA NAV va puteți regla sunetul pentru o ambianţă cât mai plăcută în interiorul habitaclului. Puteţi regla basul, mediile şi înaltele graţie interfeţei intuitive. 1, 2, 3, sincronizare efectuată Bluetooth, sincronizaţi-vă telefonul din câteva click-uri.