Reevoo - Ce este asta?

Ce rol are platforma Reevoo ?

Clienții noștii sunt foarte importanți pentru noi și știm că ei pot oferii detalii despre produsele noastre potențialilor clienți. Astfel  am inițiat o colaborare cu Reevoo, o companie independentă, care poate să contacteze clienții Dacia și să îi roage să-și împărtășească opiniile despre produsele achiziționate.  Reevoo verifică dacă clienții contactați au completat corect chestionarele și dacă recenziile trimise conțin injurii, și apoi le publică pe site, fie că sunt bune sau rele, pentru ca tu să le poți citi.

Ai întrebări despre produsele Dacia ? La fel cum folosești site-ul pentru a afla informații despre produse, poți să folosești Reevoo « Întreabă un proprietar » pentru a ne trimite întrebări nouă dar și proprietarilor care au fost de acord să ajute potențialii clienți.

Nu am primit un chestionar, ca să îmi exprim părerea

Am început să trimitem aceste chestionare de curând, așa că dacă ai achiziționat mașina ta Dacia de mai bine de câteva luni este posibil să nu fi primit un chestionar. Dacă vrei să ne spui mai multe despre mașina ta Dacia, ne poți contacta folosind pagina de aici : http://www.dacia.ro/contact/contact-vocea-clientului