Card de credit

Creat în colaborare cu partenerul nostru - BRD Finance, Cardul Dacia poate fi utilizat pentru a efectua plăţi oriunde în lume. Poţi folosi cardul şi pentru retrageri de bani de la orice bancomat afiliat reţelei MasterCard.

Card de credit Dacia

Care sunt costurile cardului?

Costul emiterii Cardului Dacia este de 0 lei, iar costul anual de administrare este 0 (zero). Poţi rambursa integral suma utilizată fără niciun cost (dobânda 0%) în perioada de graţie de minim 18 zile şi maxim 47 de zile.

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 5.367 lei rambursată prin ”Plata în rate” oferită de BRD FinanceIFN SA la utilizarea cardului de credit Dacia MasterCard:

Rata lunară

369 lei (cu excepţia ultimei rate în valoare de 73 lei)

DAE

34,17%

Durata Contractului de credit: 

19 luni

Costul total al creditului:

1.348 lei (include: dobândă anuală variabilă – 29,76% (06.05.2016-05.08.2016), comisionul lunar de administrare 4 lei, indiferent de numărul şi tipul tranzacţiilor efectuate.)

Valoarea totală a creditului:

5.367 lei

Valoarea totală plătibilă:

6.715 lei

Calculul din cazul de mai sus este cu titlu de exemplu.


În calculul DAE și a ratei lunare nu s-a inclus prima de asigurare de viață, aceasta având caracter opțional. Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală.

Dacă doreşti să rambursezi o sumă mai mare sau înainte de scadenţă, sună la 021.301.91.49 pentru a ne anunţa.

• Fără să te deplasezi, prin Debit Direct, prin indicarea unui cont curent deschis la BRD-Groupe Société Générale sau prin BRD-Net.

• Cu numerar: 

- la orice agenţie BRD-Groupe Société Générale;

- la comercianţii care afişează Simplis Facturi;

- la oficiile Poştei Române.

• La bancomatele BRD-Groupe Société Générale.