Ediție specialăLogan MCV Stepway Techroad

Dacia Logan MCV Stepway Techroad - Vedere semiprofil din spate - Culoare Roșu Fusion

Siluetă atletică, la prețuri

Dacia!

Un profil de SUV absolut încântător, cu linii moderne și dotări generoase, un portbagaj cu spațiu record, de 573 de litri, și banchetă rabatabilă în proproție de 1/3-2/3.

  • Dacia Logan MCV Stepway Techroad - Vedere semiprofil din față - Culoare Roșu Fusion
  • Dacia Logan MCV Stepway Techroad - Vedere din interior

Design și dotări exclusive

Dacia Logan MCV Stepway Techroad - Vedere laterală - Culoare Roșu Fusion

O siluetă sportivă și dinamică

Elemente precum culorile exclusive Roșu Fusion și Gri Highland, jantele Expression de 16 inchi și emblema originală Stepway îi accentuează caracterul sportiv și profilul dinamic.

 

Un look atletic, perfect pentru această ediție specială.

Dacia Logan MCV Stepway Techroad - Vedere din interior cu scaunele din față

Confort și siguranță

Te bucuri de confort și siguranță în orice călătorie, grație unor dotări practice și utile, precum sistemul de aer condiționat automat, un nou sistem de navigație cu ecran tactil și o cameră video pentru asistență la parcarea cu spatele. Acum te poți bucura și de serviciile Android Auto™ și Apple Carplay™*, compatibile cu sistemul Media Nav Evolution.

 

* Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Logan MCV Stepway în detaliu