Lodgy

Pentru familii cu planuri mari!

Dacia Lodgy

Consumul și emisiile declarate sunt determinate în urma unor teste efectuate într-un laborator acreditat, în condițiile standard impuse de reglementările în vigoare la data fabricației vehiculului, în conformitate cu prevederile regulamentului European 715/2007, cu modificările și completările ulterioare. Datorită modificărilor tarifare sau evoluțiilor constante ale produselor, prețurile și echipamentele afișate, standard sau opțiunale pot să nu reflecte întocmai ultimele date oficiale Dacia.

Consultați un agent autorizat Dacia pentru informații actualizate. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. Menționăm însă că nu toate imaginile prezintă în mod exact versiunea sau echipamentele selectate.

Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Detaliile despre program vor fi oferite imediat ce vor fi disponibile.