Configurator

Noul Logan

Automobilul tău Noul Logan

PERSONALIZAT

8.600 EUR

Uite rezultatul!

E viitorul tău autovehicul Dacia, configurat chiar de tine!

REZUMAT

VERSIUNE

ACCESS

SCe 658.600 EUR

DESIGN EXTERIOR

Culoare

BLANC GLACIER0 EUR

jante

Jante otel 15", design Arges0 EUR

DESIGN INTERIOR:

tapițerie

Tapiterie textila specifica Access0 EUR

ECHIPAMENTE ȘI PACHETE

Niciun articol selectat

Preț total
8.600 EUR
Cât vei consuma?Află ce consum vei avea cu acest model folosind simulatorul nostru.

*Prețul accesoriilor este unul maxim recomandat și nu include montajul.


Mențiuni juridice: Consumul și emisiile declarate sunt determinate în urma unor teste efectuate într-un laborator acreditat, în condițiile standard impuse de reglementările în vigoare la data fabricației vehiculului, în conformitate cu prevederile regulamentului European 715/2007, cu modificările și completările ulterioare.

 

Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu țin de tehnică. Datorită modificărilor tarifare sau evoluțiilor constante ale produselor, prețurile și echipamentele afișate, standard sau opționale pot să nu reflecte întocmai ultimele date oficiale Dacia.

 

Consultați un agent autorizat Dacia pentru informații actualizate. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. Menționăm însă că nu toate imaginile prezintă în mod exact versiunea sau echipamentele selectate.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe