Sistemele multimedia DusterNoi caracteristici pentru a-ți face viața mai ușoară

Noul Media Nav Live

Pregătește-te pentru o experiență de condus conectată unică. Explorează Media Nav Live pe ecranul cu tablou de bord de 10”.

 

Cu Media Nav Live, ai acces la o serie de caracteristici convenabile, ușor de utilizat și moderne: Navigație cu conectare online, Servicii cu conectare online, App Store, Redare wireless a interfeței telefonului pe ecranul multimedia, Sistem audio 3D Arkamys.

 

Noul Media Nav Live

Noua aplicație Media Control

Smartphone-ul se transformă în computer de bord. Folosind aplicația Dacia Media Control (disponibil pentru Android și iOS), se conectează perfect cu ecranul multifuncțional.

 

Noua aplicație Dacia Media Control și-a reînnoit interfața pentru a-ți oferi cele mai importante funcții. Descoperă Travel Companion pentru Media Control, aplicația care monitorizează nivelurile de oboseală și sugerează opriri de odihnă de-a lungul călătoriei.

Noul sistem Media Control

Noul sistem Media Display

Pornește la drum fără griji, cu ajutorul sistemului Media Display!

Cu ecranul său tactil mare de 10", noul sistem Media Display te ajută să gestionezi cu ușurință apelurile și muzica. În plus, bucură-te de opțiunea de wireless mirroring a smartphone-ului pentru a afișa toate aplicațiile preferate pe ecran.

 

Cu smartphone-ul și pachetul de servicii la distanță, poți localiza vehiculul pe o hartă, poți aprinde luminile intermitente sau claxona de la distanță pentru a-ți găsi vehiculul într-o parcare. De asemenea, poți verifica kilometrajul și autonomia rămasă și te poți bucura de actualizări FOTA* timp de până la 5 ani.

 

*FOTA = Firmware over the air, ceea ce înseamnă că poți obține actualizări de software fără a fi nevoie să mergi la reprezentanță

Noul sistem Media Display