Pachete Amortizoare

Amortizoarele asigură o călătorie în condiții de confort și siguranță. Acestea permit un bun control al mașinii, indiferent de condițiile de drum.

Dacia - Amortizoare - Servicii post-vânzare

Pachete pentru amortizoare adaptate varstei mașinii tale Dacia

Amortizoarele asigură un bun control al mașinii si garantează stabilitatea autovehiculului indiferent de condițiile de drum. Sunt esențiale pentru confort și siguranță, așa că nu le neglija!

Beneficiezi de pachete pentru amortizoare adaptate vârstei mașinii și programului de întreținere. Acestea includ verificarea elementelor cuprinse în programul de întreținere, folosirea de piese de origine și serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.

 

Dacia ta are mai mult de 4 ani?
Pentru avantaje suplimentare, alege ofertele de amortizoare din gama economică! Optând pentru piese de schimb din gama alternativă, beneficiezi de aceeași fiabilitate și garanție ca în cazul pieselor de origine Dacia, perfect adaptate mașinii tale. Poți economisi până la 30%*, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța.

 

* Față de costul pieselor de origine

Programează-te online

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre amortizoare

Sfaturi și recomandări

Sfatul nostru privind stabilitatea autovehiculului: 

  • Întotdeauna schimbă amortizoarele în pereche. 
  • Solicită verificarea amortizoarelor la fiecare 20.000 km.
Dacă dorești și alte sfaturi
Dacia - Servicii post-vânzare

Conduci complet relaxat

Nu ai ales Dacia la întâmplare. 

Când apelezi la serviciile de întreținere și reparații Dacia, ai garanția unor servicii de calitate și a unor proceduri simple.

Descoperă toate angajamentele Dacia
Dacia - Garanție, asigurare, asistență

Garanție, asigurare și asistență:

Dacia este alături de tine în orice situație

Vezi toate pachetele
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe