Dacia România

Noul Duster Urban ECO-G 100 - 5 EUR / zi**

Prin Programul RABLA 2021*** și Dacia Avantaj

 • promotie rabla Noul Duster Urban si trotineta

Noul Duster Urban ECO-G 100 - 13.400 EUR*

Echipamente incluse
 • Aer condiționat
 • Proiectoare ceață
 • Jante aliaj
 • Cruise control
 • Media Display cu ecran tactil 8", radio DAB, funcție de replicare smartphone, Bluetooth, USB

 

 

Vine la pachet cu o trotinetă electrică pentru
drumurile tale urbane!

Cere o ofertă prin Programul Rabla 2021Descoperă toate specificațiile

DE CE AI ALEGE O MOTORIZARE GPL?

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată

VERSIUNE DISPONIBILĂ CU MOTORIZARE GPL + BENZINĂ

Noul Duster Urban ECO-G 100

de la 5 EUR / zi** (TVA inclus) Prin Programul RABLA 2021 și Dacia Avantaj

Include:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani)
 • Revizii incluse (până la 5 ani)
 • Dobândă fixă / 25% avans / 60 luni

Un plus de mobilitate

Duster Urban vine la pachet cu o trotineta electrică personalizată cu numele seriei limitate.

 

 

Caractaristici tehnice trotinetă:

Autonomie: 30km

Viteză maximă: 25 km/h

Putere motor: 250W

promotie rabla Noul Duster Urban si trotineta

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2021, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei și a eco-bonusului de 1500 lei, calculat în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 500 Euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Dacia Finance (Vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 404 Euro (TVA inclus) pentru Noul Duster Comfort Urban ECO-G 100. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă de finanțare destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 septembrie 2021, prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Noul Duster Urban Comfort ECO-G 100, cu servicii incluse, în valoare de 71.517 lei, cu 25% avans, 736 lei rată de credit lunară (nu include RCA si CASCO). Dobândă fixă (6,5%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident  14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 53.638 lei, DAE 8,9%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 27.522 lei, valoare totală plătibilă 71.396 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsa) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsa), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de intretinere Easy Service include operatiunile de intretinere (revizii periodice) mentionate in carnetul de intretinere al autovehiculului.

 

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita bugetului disponibil. 

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe