Jogger Essential de la 12.490€ (TVA inclus)*

Cu rată de 139 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA 2023

jogger expression eco-g promotie

Jogger Essential ECO-G 100 (5 locuri) DE LA 12.490 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse:
 • Faruri cu aprindere automată;
 • Scaun șofer reglabil pe înălțime;
 • Sistem monitorizare presiune pneuri;
 • Media Control;
 • Jante 16";
 • Faruri fază scurtă Eco Led
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
7.6 - 7.8 / 6 - 6.1 l / 100 km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

139 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

 

De ce să îți cumperi o mașină cu GPL, montat direct din fabrică?

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia;
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul;
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente;
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată;
 5. Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină).

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 noiembrie 2023, sub condiţia redeschiderii înscrierilor în PSIPAN și eligibilității clientului conform Programului Rabla. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și eco-bonusurilor pentru Dacia Jogger Essential ECO-G 100 (5 locuri) în valoare maximă totală de 3200 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei), a reducerii de 600 Euro (cu TVA) aferente campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 400 Euro (cu TVA). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă calculată și prezentată conform condiţiilor Programului Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabile pentru anul 2023. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor condiții, valabilă până la 30 noiembrie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Jogger Essential ECO-G 100 (5 locuri) v2, în valoare de 64 095 lei, cu 31% avans (19 869 lei), 696 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 44 225 lei valoarea totală finanțată, 11.46% DAE, durată 60 de luni, 33 973 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 244 lei, 76 211 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile