Noul Jogger Expression ECO-G 100 (5l) de la 12.563 EUR* (fără TVA)

Pentru persoane juridice, prin Programul RABLA 2022** și Dacia Finance

jogger expression eco-g promotie

Noul Jogger Expression ECO-G 100 (5l) - 12.563 EUR* (fără TVA)

Echipamente incluse
 • Aer condiționat cu reglare manuală
 • Bare de pavilion modulabile
 • Cruise control
 • Senzori parcare cu spatele
 • Media Display
 • Jante aliaj 16"
 • Proiectoare de ceață
Solicită informații generale

VERSIUNE DISPONIBILĂ CU MOTORIZARE GPL + BENZINĂ

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată

Noul Jogger Expression ECO-G 100 (5l)

de la 138 EUR/ lună** (fără TVA) Prin Programul RABLA 2022 și Dacia Finance

Include 5 ani „fără griji”:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani)
 • Revizii incluse (până la 5 ani)
 • Asistență rutieră (până la 5 ani)
 • Dobândă fixă / 60 luni

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul nu include TVA. 

 

Ofertă destinată mediului profesional, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 septembrie 2022. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Noul Jogger Expression ECO-G 100 (5l) în valoare maximă totală de 2.521 Euro fără TVA (calculat la cursul 1 euro/5 lei). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii primelor Programelor Rabla / Rabla Plus 2022 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

 

**Finanțare prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Ofertă destinată mediului profesional supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 septembrie 2022. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Noul Jogger Expression ECO-G 100 (5l), în valoare de 12 563 euro fără TVA, obținută prin scăderea primei de casare și a eco-bonusului în valoare de 2 521 euro fără TVA, cu avans 25% avans, 60 luni, dobândă de leasing fixă 4.90% și VR 5 000 euro fără TVA. Produsul de finanțare conține contract de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile