Dacia România

Noul Logan Expression ECO-G 100

 de la 10.990 EUR* (TVA INCLUS)

Prin Programul RABLA 2023 și Dacia Finance**

Vino în showroom-urile Dacia în perioada 10 martie - 13 aprilie să descoperi ofertele speciale și noutățile pe care ți le-am pregătit! #SezonulDacia

Noul Logan Expression Promotie Rabla

Noul Logan Expression ECO-G 100 de la 10.990 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse: 

 • Aer condiționat manual;
 • Senzori acustici spate;
 • Scaun reglabil șofer, cu cotieră;
 • Media Display;
 • Jante aliaj usor 15", design Sorane.
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
6.5 - 6.6 l / 100 km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

150 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

De ce să îți cumperi o mașină cu GPL, montat direct din fabrică?

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia;
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul;
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente;
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată;
 5. Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină).

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Logan III Expression ECO-G 100 în valoare maximă totală de 3200 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei) și a reducerii de 360 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 martie 2023 prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Logan III Expression ECO-G 100, în valoare de 56 568 lei, cu 23% avans (13 011 lei), 750 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 43 558 lei valoarea totală finantată, 11.65% DAE, durata 60 de luni, 27 209 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 901 lei, 72 669 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.


Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. "

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile