Noul Sandero Stepway

de la 12.000 EUR*

Prin Programul RABLA** și Dacia Finance

Alege pentru tine

Călătoriile de neuitat încep cu alegeri:
Cine vine cu tine...
Pe ce drum o luați...
Și, bineînțeles, cum vă distrați până la destinație.
Oriunde te-ai îndrepta și oricând ai ajunge acolo, alege pentru tine!

 

Poți să alegi o motorizare GPL pentru costuri mai mici la carburant, echipări superioare, livrare accelerată pentru anumite modele, finanțare cu aprobare rapidă în showroom și/sau până la 5 ani fără griji prin Dacia Finance.

gpl dacia foto rabla

Motorizare GPL direct din fabrică pentru costuri mai mici la carburant

dacia up and go logo

Up&Go - echipare completă şi livrare accelerată pentru anumite modele

finantare rapida dacia in showroom

Finanţare cu aprobare rapidă în showroom şi până la 5 ani fără griji prin Dacia Finance

seria limitata extreme logo dacia

Serii limitate Extreme pentru anumite modele

Noul Sandero Stepway Promotie

Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100 de la 12.000 EUR*

Echipamente incluse:

 • Aer condiționat cu reglare manuală
 • Cruise control
 • Bare de pavilion modulabile
 • Media Control
 • Jante flexwheel 16"
 • Închidere centralizată
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
5.5 l / 100 km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

150 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

De ce să îți cumperi o mașină cu GPL, montat direct din fabrică?

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată
 5. Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină)

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 28 februarie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru Noua Dacia Sandero Stepway Essential ECO-G 100 în valoare maximă totală de 3.000 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor comunicate se bazează pe contravaloarea primelor de casare, ecotichetului, eco-bonusurilor menţionate de Programele Rabla/Rabla Plus valabile în anul 2022, condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate în Ghidurile de finanţare Rabla/Rabla Plus valabile în anul 2022 si sunt menționate aici. Preţul final al vehiculului si reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidurilor de finanţare Rabla/Rabla Plus care vor fi valabile pentru anul 2023.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 28 februarie 2023, prin Dacia Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing România IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare de 61 618 lei, cu 23% avans (14 172 lei), 749 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 47 446 lei valoarea totală finanțată, 11.35% DAE, durata 60 de luni, 34 425 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 067 lei, 79 827 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.


Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile