Dacia România

Sandero Stepway Essential de la 10.890€ (TVA inclus)*

Cu rată de 109 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA 2023

Noul Sandero Stepway Promotie

Sandero Stepway Essential ECO-G 100 de la 10.890 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse:

 • Aer condiționat cu reglare manuală;
 • Cruise Control;
 • Bare de pavilion modulabile;
 • Faruri cu aprindere automată;
 • Jante aliaj 16".
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
7 - 7.4 l / 100km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

109 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani);
 • Revizii incluse (până la 5 ani);
 • Asistență rutieră (până la 5 ani);
 • Dobândă fixă / 60 luni.

DE CE SĂ ÎȚI CUMPERI O MAȘINĂ CU GPL, MONTAT DIRECT DIN FABRICĂ?

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia;
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul;
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente;
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată;
 5. Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină).

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 septembrie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2 în valoare maximă totală de 3.200 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 610 Euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 septembrie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare de 55 965 lei, cu 32.7% avans (18 301 lei), 545 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finantarii include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 37 664 lei valoarea totală finantață, 11.67% DAE, durată 60 de luni, 34 884 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 067 lei, 68 066 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.


Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile