Logan Expression de la 10.350€ (TVA inclus)*

Cu rată de la 99 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA

S-a redeschis #SEZONULDACIA

Vino în showroom-urile Dacia din întreaga țară ca să începi anul cu un plus de beneficii.

Noul Logan Expression Promotie

Logan Expression TCe 90 De la 10.350 EUR* (TVA inclus)

Echipamente incluse: 

  • Aer condiționat manual;
  • Senzori acustici spate;
  • Scaun reglabil șofer, cu cotieră;
  • Media Display 8";
  • Jante oțel 15", design Sorane;
  • Proiectoare de ceață.
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
Benzină
Consum mixt
Consum mixt
5.1 - 5.2 / 100km
Putere Motor
Putere Motor
90 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

de la 99 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni
  • Garanție extinsă până la 5 ani
  • Revizii incluse până la 5 ani
  • Asistență rutieră până la 5 ani

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 29 februarie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Logan III Expression TCe 90, în valoare maximă totală de 2.900 Euro (14500 lei, conform Ghidului de finanţare Rabla Clasic valabil în 2023, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 300 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform ofertei și regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 29 februarie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Logan III Expression TCe 90, în valoare de 53 265 lei, cu 37% avans (19 708 lei), 493 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 33 557 lei valoarea totală finanțată, 12.01% DAE, durată 60 de luni, 29 998 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 137 lei, 60 043 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.
 
Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.
 
Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile