Preț nou: 75 RON (TVA inclus)*

Igienizare sistem climatizare

Preț vechi: 152 RON (TVA inclus)

Pachetul cuprinde:

  • spray Motrio de curățare sistem climatizare 
  • manoperă curățare sistem climatizare

Preț nou: 129 RON (cu TVA)**

Igienizare sistem climatizare cu înlocuire filtru habitaclu

Preț vechi: 230 RON (cu TVA)

Pachetul cuprinde:

  • spray Motrio curățare sistem climatizare
  • manoperă curățare sistem
  • filtru habitaclu Motrio
  • manoperă înlocuire filtru habitaclu Motrio

Ofertă MY Dacia!

Odorizant Motrio gratis***

Pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația My Dacia pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. 

Termeni și condiții

4+ ani

*Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare pentru vehicule Dacia cu vârsta mai mare de 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare și manoperă curățare sistem climatizare. Ofertă supusă unor termene și condiții. Detalii la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la campania promoțională și pe www.dacia.ro.

**Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare şi înlocuire filtru habitaclu pentru vehicule Dacia cu vârsta mai mare de 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare, filtru habitaclu MOTRIO, manoperă curăţare sistem climatizare și manoperă înlocuire filtru habitaclu. Ofertă supusă unor termene și condiții. Detalii la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la campania promoțională și pe www.dacia.ro .

***Odorizantul Motrio se acordă gratuit pentru clienții înscriși/ care se înscriu pe aplicația My Dacia în perioada campaniei, pentru orice intrare plătitoare de mecanică efectuată până la data de 30 iunie 2018. Detalii la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la campania promoțională şi pe www.dacia.ro

Citește aici regulamentul campaniei.