Despre succes și talentul românilor cu TUDOR POSTOLACHE

#romaniivormaimult

AMBER STUDIO este un studio independent de gaming, recunoscut pentru proiectele de succes, atât în România, cât și în străinătate, care a plecat la drum acum 4 ani cu o echipă mică, dar cu dorința de a face ceva diferit și de impact. De ce este atât de apreciat astăzi Amber Studio? Pentru că sunt o echipă în adevăratul sens al cuvântului, cu oameni creativi, inspirați și care urmăresc calitatea în toate proiectele derulate. Pentru Tudor Postolache, Director Operațional Amber Studio, merită să investești în România datorită talentului senzațional pe care îl au oamenii și dedicării pe care o arată proiectelor în care cred cu adevărat.

CĂTĂLIN NEMȚANU ne povestește despre sunetul succesului

#romaniivormaimult

Succesul mărcii Dacia este succesul tuturor angajaților săi, ne povestește CĂTĂLIN NEMȚANU, absolvent al Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași și actual Pilot Prestații Clienți Acustică pentru întreaga gamă Dacia la Centrul Tehnic Titu. Ce ne-a spus Cătălin: „Simt că pot contribui la dezvoltarea unui brand de succes atât pe plan local cât și internațional”.

Succesul este obținut cu muncă, ambiție și pasiune

#romaniivormaimult

În 2011, omul de afaceri EMIL MUNTEANU a deschis împreună cu alți trei parteneri pensiunea Atra Doftana. Ideea a pornit de la pasiunea pentru călătorii și de la dorința de a le arăta tuturor românilor cât de frumoasă este Valea Doftanei. Atra Doftana este un proiect „fabricat în România”, recunoscut și apreciat la concursuri naționale și internaționale de arhitectură. Pentru Emil Munteanu, succesul are trei componente principale: „muncă, investiție și dorința de a face lucruri deosebite”.

Dana Popescu, din culisele designului Noului Logan

#romaniivormaimult

După mai mulți ani petrecuți la Renault, în Franța, DANA POPESCU conduce din 2014 Divizia de Culori și Materiale a Studioului de Design din București. Care a fost una din bucuriile ei la întoarcerea în țară? Descoperirea că „tinerii noștri vor într-adevăr mai mult, dar nu în sensul de mai multe obiecte, ci de o viață mai bună.” Din povestea Danei vei afla mai multe și despre Noua Dacia Logan, mașina care an de an surprinde o lume întreagă!

Fiecare dintre noi are propria definiție a succesului

#romaniivormaimult

Pentru ADA SOLOMON, directorul casei de producție HiFilm și unul dintre cei mai cunoscuți producători de film din România, ale cărei pelicule au fost premiate la festivaluri importante precum Cannes, Berlin sau Locarno, „succes înseamnă să faci cât poți tu de bine ceea ce faci”.

"Dorința de a arăta că pot mai mult!"

#romaniivormaimult

Ce ne motivează? Ce ne face să fim optimiști în privința viitorului? Ce ne face să vrem să fim mai buni în fiecare zi? Am rugat câțiva romani să ne răspundă la aceste întrebări. Iată câteva din răspunsurile lor: „Dacă muncim și credem în noi, cu siguranță putem reuși să creștem și să fim mai buni.” „Probabil că nu este țara tuturor posibilităților, dar merită să profităm de posibilitățile care ni se oferă.”