Campanie de Vizibilitate

Vrei o vacanță de pus în ramă?

oferta campanie de vizibilitate

Înlocuire parbriz Duster HJD

 

Preţ nou 1093 lei, TVA Inclus (Preţ vechi 1573, TVA inclus)

 

* Preţul nou reprezintă preţul maxim promoţional la care pachetul de înlocuire parbriz pentru Duster HJD se regăsește, în perioada 29 iulie 2019 – 8 septembrie 2019, la Reparatorii Autorizați Dacia participanţi la Campania promoţională. Pachetul include parbriz de origine, kit lipire parbriz şi manoperă demontare- remontare parbriz. Ofertă supusă unor condiţii. Detalii la Reparatorii Autorizaţi participanţi la Campanie şi pe www.dacia.ro.

 

**Prețul vechi reprezintă preţul maxim din reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia pentru pachetul de înlocuire parbriz Duster HJD, format din preţul maxim recomandat pentru produsele din pachet, valabil la data de 1 iulie 2019 şi tariful maxim de manoperă caroserie practicat în reţeaua autorizată Dacia la 1 mai 2019.

 

Înlocuire parbriz Dokker/Lodgy

 

Preţ nou 1067 lei, TVA Inclus (Preţ vechi 1541, TVA inclus)

 

* Preţul nou reprezintă preţul maxim promoţional la care pachetul de înlocuire parbriz pentru Dokker şi Lodgy se regăsește, în perioada 29 iulie 2019 – 8 septembrie 2019, la Reparatorii Autorizați Dacia participanţi la Campania promoţională. Pachetul include parbriz de origine, kit lipire parbriz şi manoperă demontare-remontare parbriz. Ofertă supusă unor condiţii. Detalii la Reparatorii Autorizaţi participanţi la Campanie şi pe www.dacia.ro.

 

**Prețul vechi reprezintă preţul maxim din reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia pentru pachetul de înlocuire parbriz Lodgy/Dokker, format din preţul maxim recomandat pentru produsele din pachet, valabil la data de 1 iulie 2019 şi tariful maxim de manoperă caroserie practicat în reţeaua autorizată Dacia la 1 mai 2019.

Campania de Vizibilitate se desfășoară în perioada 29 Iulie - 8 septembie 2019 la Reparatorii Autorizați Dacia participanți precizați în acest document.

 

Pentru mai multe detalii accesați regulamentul campaniei

Programează o vizită în service