Pachete Promoționale de mecanică Frânare

Vino la Dacia Service să descoperi pachetele personalizate!

mecanica franare

Pachetele personalizate în perioada 1 mai – 30 iunie 2019

Descoperă pachetele personalizate pentru mașina ta la Reparatorii Autorizați participanți la campanie, valabile în perioada 1 mai – 30 iunie 2019.

 

Schimb plăcute frână față la maximum 229 lei, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru modelele Logan, Sandero, Duster, Stepway, Dokker și Lodgy. Vino la Dacia Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Ofertă supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 mai – 30 iunie 2019, la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Campanie.

 

Schimb discuri și plăcuțe frână față la maximum 949 lei, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru modelele Duster 2, Dokker și Lodgy. Vino la Dacia Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Ofertă supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 mai – 30 iunie 2019, la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Campanie.

 

Înlocuire lichid de frănă față la maximum 85 lei, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru Logan, Sandero, Duster, Stepway, Dokker și Lodgy. Vino la Dacia Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Ofertă supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 mai – 30 iunie 2019, la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Campanie.

 

Campania Pachete Promoționale de mecanică Frânare se desfășoară în perioada 1 mai – 30 iunie 2019 la Reparatorii Autorizați Dacia participanți precizați în acest document

 

Pentru mai multe detalii accesați regulamentul campaniei și acest act adițional.

Lista completă de discount-uri