Pachete Promoționale Revizii - Motrio (gama economică)

revizie clasica oferta

Pachete revizie

Revizie clasică 175* Lei (Preţ vechi** 196 Lei)

 

Oferta este valabilă pentru modelul Logan SCe 73. Pachetul include piese Motrio: filtru de ulei, ulei de motor, garnitură buşon şi manopera aferentă. Detalii în Regulamentul Campaniei și la Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campanie.

 

Revizie confort plus 375* Lei (Preţ vechi** 404 Lei)

 

Oferta este valabilă pentru modelul Logan SCe 73. Pachetul include piese Motrio: filtru de ulei, filtru de habitaclu, filtru de aer, ulei de motor, spray climatizare, garnitură buşon şi manopera aferentă. Detalii în Regulamentul Campaniei și la Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campanie.

 

Revizie completă benzină 495* Lei (Preţ vechi** 547 Lei)

 

Oferta este valabilă pentru modelul Logan Sce 73. Pachetul include piese Motrio: filtru de ulei, filtru de habitaclu, filtru de aer, set bujii, spray climatizare, ulei de motor, garnitură buşon şi manopera aferentă. Detalii în Regulamentul Campaniei și la Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campanie.

 

* Preţul nou reprezintă preţul maxim pe care Reparatorii Autorizaţi Dacia care doresc să participe la Campania promoţională „Pachete promoţionale de mecanică – Revizii Motrio” nu îl pot depăşi în perioada de valabilitate a Campaniei, 15 iulie 2019 – 31 august 2019.

 

** Preţul vechi reprezintă preţul din reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia, format din preţul maxim recomandat pentru produsele din pachete, valabil la data de 1 aprilie 2019 şi preţul de manoperă obţinut ca medie a tarifelor de manoperă mecanică practicate în reţeaua autorizată Dacia la 1 aprilie 2019.

Campania Pachete Promoționale Revizii - Motrio (gama economică) se desfășoară în perioada 15 iulie – 31 august 2019 la Reparatorii Autorizați Dacia participanți precizați în acest document.

 

Pentru mai multe detalii accesați regulamentul campaniei și actul adițional.

Programează o vizită în serviceLista completă de discount-uri