Pachete Promoționale de mecanică Revizii

Vino la Dacia Service să descoperi pachetele personalizate!

Pachete mecanica revizii

Pachetele personalizate în perioada 1 mai – 30 iunie 2019

Descoperă pachetele personalizate de revizii pentru mașina ta la Reparatorii Autorizați participanți la campanie, valabile în perioada 1 mai – 30 iunie 2019.

 

Revizie clasică pentru Loganul tău la maximum 245 lei, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru Logan II 1.0 12V. Pachețul include piese de origine Dacia: filtru de ulei, ulei de motor, garnitură buşon și manopera aferentă. Vino la Dacia Service sa descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Ofertă supusă unor condiții.

 

Revizie Confort Plus pentru Loganul tău la maximum 495 lei, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru modelul Logan II 1.0 12V. Pachetul include piese de origine Dacia: filtru de ulei, filtru de habitaclu, filtru de aer, ulei de motor, spray climatizare, garnitură buşon şi manopera aferentă. Vino la Dacia Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Ofertă supusă unor condiții.

 

Revizie Completă Diesel pentru Duster la maximum 689 lei, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru modelul Duster 1.5 dCi. Pachetul include piese de origine Dacia: filtru de motorină, filtru de aer, filtru de habitaclu, filtru de ulei, spray climatizare, ulei de motor, garnitură buşon şi manopera aferentă. Vino la Dacia Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Oferta supusă unor condiții.

 

Revizie Completa Benzină pentru Logan la maximum 635 lei, TVA Inclus.

Oferta este valabilă pentru modelul Logan II 1.0 12V. Pachetul include piese de origine Dacia: filtru de ulei, filtru de habitaclu, filtru de aer, set bujii, spray climatizare, ulei de motor, garnitură buşon şi manopera aferentă. Vino la Dacia Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele. Ofertă supusă unor condiții.

 

Campania Pachete Promoționale de mecanică Revizii se desfășoară în perioada 1 mai – 30 iunie 2019 la Reparatorii Autorizați Dacia participanți precizați în acest document

 

Pentru mai multe detalii accesați regulamentul campaniei și acest act adițional.

Pachete de mecanică - Revizie

pachete revizii

Vino la Dacia Service să descoperi noile pachete promoționale de mecanică.

Pachete de mecanică - Revizie

pachete revizii

Vino la Dacia Service să descoperi noile pachete promoționale de mecanică.

Pachete de mecanică - Revizie

pachete revizii

Vino la Dacia Service să descoperi noile pachete promoționale de mecanică.