Dacia România
Noul Duster SUV – Motorizări

Motorizări pentru Noua Dacia Duster

   

Găsește motorizarea potrivită pentru tine

ESSENTIAL
ESSENTIAL
COMFORT
COMFORT
PRESTIGE
PRESTIGE

Benzina+ GPL (1)

TCe ECO - G 100de la
15.750 EUR
de la
17.450 EUR
TCe 90de la
14.100 EUR
TCe 130de la
18.700 EUR
TCe 150 4WDde la
19.650 EUR
de la
21.350 EUR
TCe 150 EDCde la
19.200 EUR
de la
20.900 EUR
Blue dCi 115de la
17.000 EUR
de la
18.700 EUR
Blue dCi 115 4WDde la
19.100 EUR
de la
20.800 EUR
duster simulator de consum
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.

specificații detaliate

Calculează cât poți să economisești cu ECO-G!

O gamă diversificată de motorizări eficiente

  • Noul Duster ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: economii

 

Noul Duster este disponibil cu motorizarea Dacia cu alimentare dublă, benzină și GPL: ECO-G. Integrată de pe linia de montaj, motorizarea sigură și eficientă ECO-G oferă o alternativă mai ecologică și mai curată. Cu această soluție poți reduce costurile cu combustibilul și în același timp emisiile de CO2. Mai mult, este ușor de utilizat, dispunând de 2 rezervoare de combustibil - unul pentru benzină și unul pentru GPL. Acestea permit mărirea semnificativă a autonomiei. Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă noile standarde Euro 6, Noul Duster îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător. Datorită distribuției pe curea, poți face economii la întreținerea periodică.

TCe 90

Mereu fără nicio grijă

 

Cea mai nouă generație a motorizării turbo cu 3 cilindri de 90 CP asigură o experiență mai ecologică și rafinată la volan. Este disponibilă în configurație cu tracțiune față și cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

TCe 130

Funcționalitate și performanțe

 

Cu un cuplu de 240 Nm, această motorizare turbo cu 4 cilindri de 130 CP se remarcă printr-un consum redus de combustibil și o experiență plăcută și dinamică la volan. Este disponibilă în configurație cu tracțiune față și este cuplată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

TCe 150 4x4

Deplasare facilă pe orice tip de teren

 

Această motorizare turbo cu 4 cilindri de 150 CP dezvoltă un cuplu de 250 Nm, pentru a asigura atât plăcerea de a conduce, cât și performanțe dinamice. Este disponibilă în configurație cu tracțiune integrală și cutie de viteze manuală - ideală chiar și la deplasarea pe teren accidentat!

TCe 150 EDC

Confort și plăcerea de a conduce

 

În varianta cu tracțiune față, motorul turbo cu 4 cilindri de 150 CP este disponibil acum și cuplat la o transmisie automată cu ambreiaj dublu și 6 trepte. Aceasta este cea mai performantă motorizare a noului model.

  • Noul Duster Diesel

dCi 115

Eficiență și versatilitate

 

Cuplată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, această motorizare turbo cu 4 cilindri este disponibilă în variantele cu tracțiune față sau integrală (pentru varianta 4X4). Aceasta îmbină puterea și caracterul polivalent cu un consum redus de combustibil chiar și la drum lung!

Ești pregătit să pleci la drum la volanul Noului dUSTER?

   

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe