Dacia – pe treapta cea mai înaltă a podiumului la Gala Campionilor

Ediţia 2013 a Galei Campionilor organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv s-a desfăşurat sâmbătă, 15 decembrie 2012, într-o atmosferă impresionantă la Casino Sinaia. Gala i-a reunit pe toţi campionii ramurilor sportive automobilistice. Cu această ocazie, Bogdan Rusea a urcat din nou pe podium pentru rezultatele obţinute împreună cu Dacia Logan în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă(CNVC).

În 2012, Dacia Logan pilotată de Bogdan Rusea a atras toate privirile şi a câştigat detaşat pentru a doua oară consecutiv titlul de Campion Naţional la grupa H2 în CNVC. Ca şi anul trecut, succesul a venit din îmbinarea calităţilor constructive native ale Dacia, fiabilităţii maşinii, tehnicii de pilotaj şi pregătirii profesioniste realizată de tehnicienii Serus.

« Dacia susține performanţa în sportul auto şi este mândră de reuşita lui Bogdan Rusea, un pilot talentat, care a ştiut sa obţină victoria într-una din cele mai dificile competiţii de profil din România. Suntem convinşi că rezultatul din acest an nu este decât un jalon dintr-un parcurs de performanţă pe care îl dorim cât mai îndelungat ,» l-a felicitat pe câştigător şi pe echipa sa Mihai Bordeanu, Director Marketing Dacia. La finalul festivităţii de premiere, Bogdan Rusea a declarat că este o onoare să se afle printre atâţia piloţi valoroşi din sportul cu patru roţi din România. „Maşina mea, Dacia Logan, şi-a dovedit pe parcursul întregului sezon fiabilitatea şi performanţa, fiind pentru mine un partener de încredere în orice situaţie. Am avut plăcerea să mai urc încă o dată pe podiumul de premiere în acest an la Sinaia şi asta datorită în primul rând unui parcurs perfect în 2012 pentru mine,” a completat multiplul campion.