Un nou look pentru Dacia

Ne reînnoim promisiunea de a oferi simplitate, robustețe și accesibilitate - siglă și culori noi și o gamă complet actualizată.

Noua identitate Dacia
Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Dacia continuă să evolueze în funcție de tendințe și se adaptează întotdeauna cerințelor tale. După actualizarea întregii game de modele, deschidem un capitol nou prin înnoirea identității de marcă, pentru a fi mai originală și mai modernă. 

 

Dezvăluită până acum numai în comunicatele de presă, noua imagine de marcă se regăsește acum pe toate modelele Dacia, precum și în exteriorul locațiilor reprezentanțelor. 

Ce este nou?

Emblemă nouă - Dacia

Emblema Dacia Link

Emblema reprezintă o îmbinare între literele D și C. Aceasta simbolizează relația puternică și de încredere dintre Dacia și clienții săi (de unde și denumirea „Dacia Link”).

 

O puteți vedea acum pe toate modelele Dacia: în față, pe capacele roților, pe interfața sistemului multimedia și în multe alte locuri.

Siglă nouă - Dacia

Logotip

5 litere cu un design minimalist, care reflectă spiritul mărcii: un vehicul robust și simplu.

 

Vezi sigla de pe exteriorul și interiorul tuturor modelelor Dacia.

Culori noi - Dacia

Culori

Iată o culoare nouă: Lichen Kaki. 

 

Această nuanță de kaki este inspirată de natură și dă tonul unei game noi de culori, disponibilă pentru toate modelele.

Niveluri de echipare noi - Dacia

Niveluri de echipare

Am redenumit nivelurile de echipare, pentru ca gama de modele Dacia să fie și mai clară.

 

Access și Essential sunt versiunile cele mai accesibile. Expression se situează la mijloc. Journey este modelul cel mai bine echipat, iar Extreme este perfect pentru călătorii de vacanță.

Ești curios să vezi rezultatul final?

Vezi noul design al modelelor noastre.

Vezi modelele Dacia în realitate augmentată

Selectează un model și un nivel de echipare, apoi vezi cum arată noul look Dacia direct în garaj, în sufragerie sau pe colțul biroului! Utilizează aplicația pentru a studia vehiculul, a explora interiorul acestuia, a examina prim-planuri și detaliile. Poți chiar distribui imagini prietenilor și membrilor familiei.
 

descarcă aplicația Dacia AR