Gama completă Dacia

Stepway, Laureate, Prestige, autoutilitare… Descoperă gama de autovehicule Dacia pentru uz personal sau profesional, la prețuri imbatabile.

SANDERO
SANDERO
de la 7.870 EUR
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
de la 9.760 EUR
LOGAN
LOGAN
de la 7.630 EUR
DUSTER
DUSTER
de la 13.900 EUR
Noul DUSTER Pick-up
Noul DUSTER Pick-up
de la
DOKKER
DOKKER
de la 14.650 EUR
DOKKER VAN
DOKKER VAN
de la 12.035 EUR
LODGY
LODGY
de la 14.750 EUR

Descoperă modelele Dacia destinate clienților persoane fizice...

Alege modelul care ți se potrivește! Un SUV robust, un monovolum de persoane cu 7 locuri, modular și adaptabil, sau cel mai nou model Dacia spațios și dinamic? Fiabile, seducătoare și elegante, modelele Dacia răspund tuturor preferințelor.

...și autovehiculele utilitare destinate societăților comerciale.

Mașina este o prezență obligatorie în activitatea comercială pe care o desfășori? Pentru că toată gama Dacia inspiră simplitate, siguranță și generozitate, la fel și autovehiculele utilitare sunt adaptate nevoilor tale, indiferent de activitatea pe care o desfășori.

Calitate la cel mai bun preț

Scopul nostru este să producem autovehicule robuste și sigure, ușor de întreținut, accesibile tuturor. Bucură-te de confortul și simplitatea în utilizare a întregii game și redescoperă plăcerea de a conduce.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe