Dacia România

Contactează-ne

Alege metoda de comunicare preferată. Răspundem în cel mai scurt timp.

Contactează Vocea Clientului

În procesul de prelucrare a cererii tale, Dacia și membrii rețelei sale de distribuitori vor trata datele tale personale cu strictă confidențialitate.

Dacă nu găsești răspuns la întrebările tale în secțiunea „Întrebări frecvente”, contactează-ne la adresa de email vocea.clientului@daciagroup.com.
  • Contactează Dacia prin telefon

Contactează Vocea Clientului la numărul:

0248 500 000*

Serviciul Vocea Clientului este la dispoziţia ta de luni până vineri (8.00- 20.00) şi sâmbătă (8.00 - 16.00).

*Apel cu tarif normal, în funcţie de operatorul de telefonie și tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită.

Telefon

0248 500 500*

Ești client Dacia? Ne-am gândit la toate. Atât pe perioada de garanție cât și după încheierea acesteia, ai întotdeauna la dispozitie de serviciul de asistență rutieră „Dacia Asistență”.

Serviciul este gratuit dacă mașina este încă în garanție și ai un tarif special odată cu expirarea acesteia.

 

Serviciul Dacia Asistență este disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire națională și dispune de peste 70 de echipaje de intervenție, dotate cu echipamente de diagnosticare și intervenție specifice.

 

Serviciile Dacia Asistență:

Depanare la fața locului: în măsura posibilităților, Dacia Asistență va organiza la fața locului și în cele mai bune condiții depanarea automobilului tău.

Remorcare: Dacă situația nu o permite și dacă este necesară o remorcare, acesta va fi transporat până la cea mai apropiată unitate service autorizată Dacia.

 

 

*Apel cu tarif normal, în funcţie de operatorul de telefonie și tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită. Numărul poate fi apelat de orice client Orange România SA, aflat în aria naţională de acoperire, mai puţin beneficiarii ofertelor de tip MVPN şi vizitatorilor prepray – clienţi cu cartele prepay ale altor reţele internaţionale de telefonie mobilă, aflaţi în roaming în reţeaua Orange România.

Îți dorești un model Dacia?

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe