Testează Dacia

Te întrebi ce model ți se potrivește? Înscrie-te la un test drive cu modelul Dacia care ți se potrivește. Vezi toate noile autovehicule disponibile pentru test drive și descoperă universul Dacia...

DUSTER
DUSTER
de la 13.900 EUR
SANDERO
SANDERO
de la 7.870 EUR
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
de la 9.760 EUR
LOGAN
LOGAN
de la 7.630 EUR
LODGY
LODGY
de la 14.750 EUR
DOKKER
DOKKER
de la 14.650 EUR
DOKKER VAN
DOKKER VAN
de la 12.035 EUR

Testează o mașină Dacia în condiții reale de trafic

Admiră designul mașinii, bucură-te de confortul oferit, testează-i dotările, simte plăcerea de a conduce... Toate aceste senzații unice sunt imposibil de descris într-o broșură. Alege simplitatea și află răspunsuri la toate întrebările tale testând mașina în condiții reale de trafic.

O gamă de mașini noi disponibile pentru test drive

Dinamică, agilă, confortabilă, sportivă, modulară... Cauți mașina ideală? Nu mai aștepta! Dacia îți oferă șansa de a testa gratuit unul dintre modele noastre înainte de a lua decizia finală. Ce poate fi mai grozav?

Înscrierea la test drive este foarte simplă

Selectează modelul, completează datele tale personale, alege data... În doar câțiva pași, te poți înscrie la test drive online, iar apoi faci programarea la dealerul tău Dacia. Ne vedem în curând!

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe