Configurează modelul preferat Dacia

Alege motorizarea, culoarea, modelul de jante și personalizează interiorul vehiculului tău Dacia. Vezi opțiunile și accesoriile, iar apoi înscrie-te la un test drive și condu mașina creată de tine.

SANDERO
SANDERO
de la 7.620 EUR*
Configurează
LOGAN
LOGAN
de la 7.430 EUR*
Configurează
LOGAN MCV
LOGAN MCV
de la 8.410 EUR*
Configurează
DUSTER
DUSTER
de la 13.550 EUR*
Configurează
DOKKER
DOKKER
de la 12.950 EUR*
Configurează
DOKKER VAN
DOKKER VAN
de la 11.780 EUR*
Configurează
LODGY
LODGY
de la 14.100 EUR*
Configurează

Consumul și emisiile declarate sunt determinate în urma unor teste efectuate într-un laborator acreditat, în condițiile standard impuse de reglementările în vigoare la data fabricației vehiculului, în conformitate cu prevederile regulamentului European 715/2007, cu modificările și completările ulterioare.

 

Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu țin de tehnică. Datorită modificărilor tarifare sau evoluțiilor constante ale produselor, prețurile și echipamentele afișate, standard sau opționale pot să nu reflecte întocmai ultimele date oficiale Dacia.

 

Consultați un agent autorizat Dacia pentru informații actualizate. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. Menționăm însă că nu toate imaginile prezintă în mod exact versiunea sau echipamentele selectate.