Viziunea Dacia

Mai multe lucruri esențiale. Mai puține lucruri inutile.

Accent pe aspectele esențiale

Dacia, o marcă a Grupului Renault, are o abordare neconvențională atât în privința designului, cât și a modului de promovare a autovehiculelor sale.

Spațioasă
Spațioasă

Dacia garantează un spațiu interior generos pentru categoria sa de preț. Mai mult decât atât, Dacia a dezvoltat pentru clienții săi un program de întreținere extrem de accesibil și servicii post-vânzare.

 

Suntem de părere că spațiul nu trebuie neapărat să coste mult. De aceea, autovehiculele noastre sunt concepute diferit. Relația cu mașina ta continuă după achiziționare, iar programele noastre de servicii post-vânzare și întreținere reflectă acest aspect. Clar, simplu, cuprinzător – acestea sunt principiile noastre.

Fiabilă
Fiabilă

Grație experienței industriale și tehnice a Grupului Renault, Dacia creează autovehicule robuste și fiabile.

Garanția Dacia standard este de 3 ani sau 100.000 km (oricare dintre cele două limite este atinsă prima).

Simplă
Simplă

Autovehiculele Dacia au un design admirabil, sunt ușor de utilizat și ușor de întreținut. În plus, Dacia reprezintă un nou model comercial: oferă tuturor clienților săi autovehicule la prețuri imbatabile.

Inteligentă
Inteligentă

Dacia este alegerea inteligentă pentru un consum redus de carburant.

Deoarece credem că lucrurile esențiale sunt mai importante decât excesul. Astfel, pentru a oferi clienților noștri ceea ce este cu adevărat esențial, dezvoltăm soluții ingenioase și utile în fiecare zi. 

Gama Dacia

Istoric Dacia

Află mai multe
Dacia - Evenimente

Dacia - Noutăți

Află mai multe
Dacia în Franța

Dacia în România

Află mai multe
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe