Fabricăm mașini noi accesibile

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Spiritul Dacia

Spiritul Dacia

Gândește diferit

Dacia se remarcă prin spiritul său neconvențional în lumea automobilului. Secretul stă în abordarea noastră pragmatică. Într-o lume tot mai complexă ne axăm pe esențial: realizarea de vehicule noi, accesibile pentru cât mai multe persoane.

ELEMENTELE ESENȚIALE

Marca Dacia

Cea mai bună mașină este cea care corespunde cerințelor tale

Începem cu ce contează pentru tine: să ai o mașină pe termen lung, pe care să te poți baza întotdeauna. Modelele Dacia sunt spațioase, robuste și practice. Sunt echipate cu tehnologii testate și fiabile. Pe scurt, răspund tuturor cerințelor tale și au un aspect plăcut.


Dacia este adepta lucrurilor clare și simple, pentru ca tu să poți alege modelul preferat și să te poți bucura fără griji de acesta.

LA CEL MAI BUN PREȚ

Marca Dacia

Vehicule și servicii accesibile

Obiectivul Dacia este să-ți ofere cel mai bun preț. Spre deosebire de alți concurenți din domeniu, Dacia ține cont de preț încă de la început. De la design, la fabricația și vânzarea vehiculului, depunem toate eforturile pentru a optimiza costul în fiecare etapă parcursă, pentru ca tu să plătești numai pentru ce ai nevoie. Dacia nu înseamnă să trebuiască să te gândești numai la preț atunci când cumperi un vehicul nou.

Vrei să afli mai multe despre Dacia?

Gama Dacia

Istoric Dacia

Află mai multe
Dacia - Evenimente

Noutăți Dacia

Află mai multe
Dacia în Franța

Dacia în România

Află mai multe