DACIA: REDEFINIREA ESENȚIALULUI

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Marca Dacia s-a remarcat în sectorul auto prin spiritul său neconvențional.

Într-o lume din ce în ce mai complexă, Dacia se concentrează pe ceea ce este esențial: să facă mașinile noi accesibile pentru cât mai mulți oameni. Logan a oferit multor familii acces la prima lor mașină nouă. Sandero a devenit, în multe țări europene, cea mai bine vândută mașină de oraș către clienții particulari. Duster a democratizat segmentul SUV. Aceste produse emblematice au contribuit la povestea de succes a mărcii Dacia.  De la înfiinţarea mărcii, au fost fabricate 10 milioane vehicule Dacia.

logo dacia

O NOUĂ IDENTITATE VIZUALĂ

În 2021 Dacia a deschis un nou capitol al istoriei sale. Noua etapă prinde contur odată cu evoluția imaginii de marcă printr-un nou logo, o nouă emblemă, noi culori, un nou teritoriu ... rămânând în același timp fidelă originilor sale. Chiar dacă ingredientele ce compun rețeta de succes a mărcii sunt neschimbate, ea apare într-o nouă lumină care-i reflectă valorile de simplitate, autenticitate și robustețe.

dacia logan

O OFERTĂ ESENȚIALĂ

Dacia își concepe oferta plecând de la ceea ce este important pentru clienții săi: să se poată baza pe mașina lor zi de zi de-a lungul timpului. Designul Dacia este robust și simplu, lăsând calitățile vehiculelor sale să iasă în evidență de la prima vedere: spațioase și practice, concepute să circule indiferent de condițiile de drum. Modelele Dacia sunt echipate cu tehnologii dovedite, fiabile și accesibile. La Dacia, totul este simplu și clar, atât în ceea ce privește vehiculele, cât și serviciile sale, și permite o utilizare fără probleme în fiecare zi.

dacia duster

CEL MAI BUN PREȚ

Promisiunea Dacia: să garanteze cel mai bun preţ pentru toate vehiculele sale. De la proiectare la vânzare, și până la producție sau transport, obiectivul Dacia este optimizarea costurilor în fiecare etapă, astfel încât clienții săi să plătească doar pentru ceea ce au nevoie. Dacia înseamnă să alegi un vehicul nou, fără să fii nevoit să renunţi la restul de lucruri.

Vrei să afli mai multe despre Dacia?

Dacia - Valori

Istoric Dacia

Află mai multe
Dacia în Franța

Dacia în România

Află mai multe
Dacia - Evenimente

Noutăți Dacia

Află mai multe