Dacia, pur şi simplu esenţialul

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Tot ceea ce contează pentru tine, fără lucruri inutile

valorile noastre
denis-le-vot

 

 

 

 

"Simplitate și onestitate, acestea sunt valorile Dacia. Ceea ce noi considerăm ca fiind esențial este să îți oferim produsele potrivite la cel mai bun raport valoare-preț. Este atât de simplu."

 

DENIS LE VOT

CEO Dacia

Să concepem cea mai bună mașină, cea care corespunde nevoilor tale

Pentru noi, acest lucru este esențial. Ținem cont de tot ceea ce este important pentru tine și proiectăm vehicule pe care să te poți baza o perioadă lungă de timp.

 

Într-o lume în schimbare, alegem simplitatea și transparența. Cu noi, îţi poţi controla bugetul și ai întotdeauna de ales. Rolul nostru este să-ţi oferim cel mai bun raport valoare-preț.

 

Suntem contra curentului şi tendințelor din industrie, astfel că punctul nostru de plecare este prețul.

 

Optimizăm costurile în fiecare etapă, de la proiectare până la producție şi vânzare. Aşadar, poţi achiziţiona un vehicul nou, fără să fii nevoit să renunţi la restul de lucruri. Plăteşti doar pentru ceea ce consideri că este necesar.

dacia 8 m

Aceasta este rețeta succesului nostru

 

 

 

8 milioane, acesta este numărul clienților mulțumiți din 44 de țări din Europa și din regiunea mediteraneeană.

viziunea noastra
dacia mobilitate

Promovăm mobilitatea pentru toți

 

Prin tehnologiile noastre, urmărim să reducem consumul de combustibil și emisiile poluante. Punându-ne la dispoziția unui număr cât mai mare de persoane, creștem numărul vehiculelor aflate în circulație care sunt sigure și respectă normele de mediu, și reducem astfel numărul mașinilor second-hand mai puțin adaptate la realitatea ecologică actuală.

 

Ne adresăm persoanelor care fie nu doresc să cheltuiască prea mult pentru o mașină, fie nu au o altă opțiune.

consum rational

Prioritizăm consumul rațional

 

Preferăm simplitatea în locul unor accesorii superflue de care nu ai neapărat nevoie. Păstrăm doar ceea ce contează pentru tine.

 

Această abordare ne permite să folosim mai puține resurse și să fabricăm mașini mai ușoare, ce consumă mai puțină energie.

 

Selectăm materiale durabile. Printre altele, am încetat să mai folosim pielea naturală și ne-am luat angajamentul să nu mai folosim accesoriile din crom pe vehiculele noastre.

dacia manifesto concept

Explorăm ceea ce va fi esențial mâine

 

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris din 2022, am dezvăluit noul nostru concept car: Manifesto Concept, un experiment în care am concentrat valorile mărcii şi prin care am împins limitele explorării universului outdoor. Manifesto este un vehicul compact și polivalent, un partener uşor, silenţios și agil, complet deschis către exterior, proiectat pentru a te bucura de natură.

 

Dacia Manifesto Concept este o modalitate concretă de a ne prezenta toate inovațiile: cele care sunt deja implementate pe unele dintre modelele noastre și care vor fi extinse la întreaga gamă, precum „Bring your own device”; cele pe care le vom lansa în curând, precum Starkle® sau YouClip; și cele care explorează idei noi, care urmează să prindă contur anii următori, cum ar fi pneurile fără aer.

 

Cu acest concept, Dacia își reafirmă viziunea despre o mașină esențială, cool, robustă, accesibilă și prietenoasă cu mediul.

 

Află mai multe despre Dacia Manifesto Concept.

 

expertiza noastra
media control

Esenţial, dar atractiv

Spațioase, practice și modulare, mașinile noastre se adaptează tuturor activităților tale, fie că acestea au loc în oraş sau în aer liber. Funcționale, modelele noastre te pot surprinde.

 

Utilizăm soluții digitale pentru ca interacțiunile tale cu noi și cu produsele noastre să fie ușoare și fluide.

 

Inovăm constant şi concepem accesorii multifuncționale, inteligente și ingenioase, cum ar fi MediaControl.

 

Află mai multe despre Media Control.

eco-smart

Eco-Smart

 

Avem grijă atât de portofelul tău, cât şi de planetă, aşa că optăm pentru soluții economice și ecologice. Vrem să îţi oferim tot ce este mai bun din ambele perspective.

 

Facem alegeri eco-inteligente, în special cu Dacia Spring, care beneficiază de toată expertiza Grupului Renault pentru a-ţi oferi cel mai accesibil vehicul electric de pe piață.

 

Motorizarea mixtă pe benzină și GPL este o tehnologie verificată și sigură. În cazul vehiculelor echipate cu această tehnologie, puteți comuta cu ușurință de la o opţiune la cealaltă, folosind un buton.

 

 

dacia duster

Robuste și concepute pentru activităţi în aer liber

 

Modelele noastre sunt concepute pentru a trece testul timpului și pentru a te însoți în aventurile off-road, indiferent de drumul pe care alegi să îl urmezi.

 

Acest spirit este întruchipat mai ales de modelul nostru emblematic Dacia Duster, un SUV cu capacități off-road remarcabile.

 

Datorită gardei la sol ridicate, suspensiilor robuste și utilizării materialelor simple și rezistente, vehiculele noastre, de la Dacia Spring la Dacia Jogger, nu te vor dezamăgi și îşi vor păstra valoarea în cazul în care doreşti să le revinzi.

universul nostru
Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

O nouă emblemă - Dacia Link, un nou logo, noi culori, aceeaşi Dacia

Evoluăm odată cu vremurile pentru a ne adapta mai bine așteptărilor tale. Ne-am modernizat întreaga gamă de vehicule, iar acum deschidem un nou capitol. Identitatea noastră de marcă devine mai contemporană și mai asertivă.

 

Emblema noastră, regândită, combină literele D și C pentru a simboliza legătura de încredere care ne unește de clienții noștri. De aceea am numit-o Dacia Link.

 

Paleta noastră de culori este inspirată din natură, locul de joacă al mașinilor noastre și locul perfect unde te poţi bucura de plăcerile simple ale vieții.

 

Această nouă identitate este prezentă pe toate canalele noastre de comunicare, în materialele noastre publicitare, pe mașini și în punctele de vânzare.

 

Descoperiţi mai multe pe platforma noastră de marcă.

radacinile noastre

Un ADN puternic

Privim spre viitor, pentru că știm de unde venim. Încă de la început, am contestat regulile pieței și ne-am ținut de aceeași promisiune: să oferim mașini moderne, fiabile și accesibile. În trecut, în prezent și în viitor, principiul care ne călăuzeşte este să fim esențiali.

 

De la înfiinţare și până în prezent, povestea noastră este modelată de lansările noilor modele.

 

Descoperiţi aici istoria noastră.

Vrei să afli mai multe despre Dacia?

Dacia - Valori

Istoric Dacia

Află mai multe
Dacia în Franța

Dacia în România

Află mai multe
Dacia - Evenimente

Noutăți Dacia

Află mai multe