Dacia Avantaj

Descoperă noul program de creditare și servicii Dacia Avantaj, care îți permite să achizitionezi un automobil Dacia în condiții flexibile de plată

Promoția lunii prin Dacia Avantaj

Dacia Duster GPL promotie Dacia Avantaj

Duster GPL Comfort TCe 100

De la 81 EUR/lună*

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat manual
  • Proiectoare ceață
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și dejivrante
  • Regulator-limitator de viteză
  • Geamuri electrice față-spate
  • Volan reglabil pe înălțime și adâncime
Cere finanțare prin Dacia AvantajComandă online

Imaginea este cu titlu de prezentare.

 

* Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei și a eco-bonusului de 1000 de lei, calculate în Euro (la cursul de 4,8174 lei), și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie: reducerea de 200 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Dacia Finanțare Octombrie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 250 euro (TVA inclus) pentru Duster GPL Comfort TCe 100 GPL. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 - 31 octombrie 2020, prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Duster Comfort TCe 100 GPL, cu servicii incluse, în valoare de 68.534 lei, cu 50% avans, 390 lei rată de credit lunara (nu include CASCO). Dobândă fixă (6,90%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost inscriere contract in RNPM 65,7 lei, 34.267 lei valoare totală a creditului, 10,2% DAE, durata 60 de luni, 25.566 lei valoare plata reziduala, 49.000 lei valoare totală plătibilă. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia participanți în campanie.

De ce să alegi finanțarea prin Dacia Avantaj?
 CREDIT FLEXIBIL
CREDIT FLEXIBIL
O soluție de finanțare flexibilă, adaptată nevoilor tale
TU DECIZI CE FACI LA FINALUL CREDITULUI
TU DECIZI CE FACI LA FINALUL CREDITULUI
Plătești diferența, reeșalonezi valoarea reziduală, vinzi mașina către agentul Dacia
ÎȚI REÎNNOIEȘTI MAȘINA MAI DES
ÎȚI REÎNNOIEȘTI MAȘINA MAI DES
Posibilitate de reînnoire a contractului prin achiziția unei mașini noi
AI 5 ANI FĂRĂ GRIJI
AI 5 ANI FĂRĂ GRIJI
Garanție extinsă, revizii incluse, dobândă fixă

Încearcă finanțarea prin Dacia Avantaj

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe