Dacia Avantaj

Descoperă noul program de creditare și servicii Dacia Avantaj, care îți permite să achizitionezi un automobil Dacia în condiții flexibile de plată

Promoția lunii prin Dacia Avantaj

Dacia Logan Stepway promotie Dacia Avantaj

NOUA DACIA LOGAN STEPWAY BLUE dCI 75

De la 60 EUR/lună*

Echipamente incluse:

  • Aer condiţionat cu reglare manuală
  • Proiectoare de ceaţă
  • Media Nav
  • Cruise control
  • Vopsea metalizată
  • Senzori parcare
Cere finanțare prin Dacia AvantajComandă online

Imaginea este cu titlu de prezentare.

 

* Prețul și rata lunară sunt obținute luând în considerare preţul standard al autoturismului la care se aplică contravaloarea primei de casare in valoare de 6 500 lei din Programul Rabla 2020 și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie: reducerea de 300 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Dacia Finanțare Iulie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 500 euro (TVA inclus) pentru Logan Stepway Blue dCi 75. Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 - 31 iulie 2020, prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Logan Stepway Blue dCi 75, cu servicii incluse, în valoare de 50.843 lei, cu 50% avans, 291 lei rată lunară (nu include CASCO).Dobândă fixă (6,9%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost inscriere contract in RNPM 65,7 lei, 25.422 lei valoare totală a creditului, 11,13% DAE, durata 60 de luni,19.980 lei valoare plata reziduala, 37.613 lei valoare totală plătibilă. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici. 

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia participanți în campanie.

De ce să alegi finanțarea prin Dacia Avantaj?
 CREDIT FLEXIBIL
CREDIT FLEXIBIL
O soluție de finanțare flexibilă, adaptată nevoilor tale
TU DECIZI CE FACI LA FINALUL CREDITULUI
TU DECIZI CE FACI LA FINALUL CREDITULUI
Plătești diferența, reeșalonezi valoarea reziduală, vinzi mașina către agentul Dacia
ÎȚI REÎNNOIEȘTI MAȘINA MAI DES
ÎȚI REÎNNOIEȘTI MAȘINA MAI DES
Posibilitate de reînnoire a contractului prin achiziția unei mașini noi
AI 5 ANI FĂRĂ GRIJI
AI 5 ANI FĂRĂ GRIJI
Garanție extinsă, revizii incluse, dobândă fixă

Încearcă finanțarea prin Dacia Avantaj

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe