Noul Spring Essential de la 109 EUR/lună** (fără TVA)

Preț de la 13.521€ (fără TVA)*

Dacia Spring Essential

Noul Spring Essential Electric 45 de la 13.521 EUR* (FĂRĂ TVA)

Echipamente incluse:
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
  • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici);
  • Geamuri electrice față;
  • Cablu de încărcare Mode 3 (AC);
  • Asistență la menținerea benzii de rulare.
Solicită informații generale
Motor
Motor
Electric
Consum mixt
Consum mixt
138 Wh / km ***
Putere Motor
Putere Motor
45 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată cu reductor

de la 109 EUR/ lună** (fără TVA)

cu finanțare prin Dacia Credit și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni;
  • Garanție extinsă până la 5 ani;
  • Revizii incluse până la 5 ani;
  • Asistență rutieră până la 5 ani.

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul nu include TVA. 

 

Contactează un agent autorizat Dacia, iar acesta te va ajuta cu oferta personalizată nevoilor afacerii tale. Localizează un agent utilizând harta de aici.

 

Ofertă destinată persoanelor juridice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 iulie 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii de 681 Euro (fără TVA ) aferente Campaniei promoționale Dacia Credit în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulamentul și act adițional) pentru modelul Dacia Spring Essential Electric 45 2024. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă destinată persoanelor juridice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 iulie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru  Dacia Spring Essential Electric 45 2024 în valoare de 13521 euro fără TVA, rată lunară 109 euro fără tva, cu avans 47% avans, 60 luni, dobândă de leasing fixă 5,90% și VR 3836 euro fără tva. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil (reviziile periodice mentionate in carnetul de întreținere al autovehiculului) 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), ITP și cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.

 

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.


Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.


Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile