image

Campanie Frânare Dacia Service

Perioada de desfășurare 20 august - 05 octombrie

Campanie de franare - Dacia Service - Duster portocaliu

Frânezi ușor când faci alegerile potrivite!

Sistemul de frânare reprezintă un element al siguranței și are rolul de a asigura vehiculului o micșorare rapidă a vitezei de deplasare. Un sistem de frânare aflat în stare bună permite controlul vitezei și oprirea în deplină siguranță.

 

Dacia Service îți oferă fiabilitatea și garanția calității pieselor de schimb. În plus, vino în rețeaua autorizată Dacia Service și poți beneficia până pe 5 octombrie de discount de minimum 20%* la plăcuțe de frână/discuri de frână/lichid de frână.

Programează o vizită în service

*Discountul de minimum 20% se aplică la prețul maxim în rețea (LEI cu TVA inclus) pentru întreg referențialul disponibil de Piese de origine Dacia, respectiv Motrio, de tip plăcuțe de frână/discuri de frână/lichid de frână, în perioada 20 august - 05 octombrie 2020. Detalii la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Campanie și în Regulamentul Campaniei.

 

Ofertă aflată în limita stocului disponibil, valabilă atât pentru piesele de origine, cât și pentru piesele din gama alternativă Motrio.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe