Dacia România

Pachete promoționale Frânare

Perioada de desfășurare 7 iunie - 4 octombrie 2021

Un sistem de frânare aflat în stare bună permite controlul vitezei și oprirea în deplină siguranță.

Pentru a asigura o frânare eficientă, este necesar ca discurile, plăcuțele și lichidul de frână să fie verificate periodic. Schimbarea lor periodică este importantă pentru siguranța ta.

  • Pachete promotionale franare Dacia Service

Vino la Dacia Service și beneficiezi de prețuri cu discount pentru operațiuni precum:

  • Schimb plăcuțe de frână față
  • Schimb plăcuțe și discuri de frână față
  • Înlocuire lichid de frână.

 

Profită de reducerile la Pachetele alcătuite din piese de origine și manoperă. În plus, primești gratuit o soluție pentru curățarea jantelor. Aceasta poate fi folosită pentru îndepărtarea murdăriei provenite de la sistemul de frânare atât în cazul jantelor de aluminiu, cât și în cazul jantelor de tablă.

 

 Programează-te în service și descoperă oferta potrivită mașinii tale.

Programează o vizită în service

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.modifică

Oferta poate varia în funcție de anumite detalii tehnice ale mașinii. Pachetul promoțional include piese de origine și manopera aferentă.


*Prețul nou este prețul maxim la care clientul regăsește Pachetul la Reparatorii Autorizați Dacia organizatori în perioada 07 iunie 2021 – 04 octombrie 2021 (perioada de valabilitate a Campaniei).


Soluția de curățare jante 1L se acordă gratuit clienților care achiziţionează orice pachet de Frânare aflat în Campanie. Ofertă în limita stocului disponibil. Detalii în regulament și la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Campanie.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe