Dacia A24

A24 aplicatia

Dacia A24 este o aplicație mobilă pusă la dispoziția ta în parteneriat cu Assistance A24

 

În cadrul acestei aplicații, îți poți înregistra contractul de asistență rutieră Assistance Revolving achiziționat anterior și poți beneficia de acces mai rapid la anumite funcții prin intermediul activării serviciilor de localizare. De asemenea, poți solicita servicii de asistență rutieră și fără să deții un contract în prealabil, sub rezerva acceptării costurilor acestor servicii la momentul la care vei fi contactat de un operator A24.

Serviciul de asistență rutieră
Serviciul de asistență rutieră

Poți solicita asistența rutieră în caz de defecțiune tehnică, accident, pană dublă imobilizantă, baterie descărcată sau alte probleme tehnice.

Serviciul de tractare
Serviciul de tractare

În cazul în care vehiculul nu poate fi depanat pe loc, beneficiezi de servicii de tractare până la cel mai apropiat reparator autorizat Dacia.

Localizare GPS
Localizare GPS

Aplicația utilizează tehnologia GPS, identificand locația exactă a mașinii.

Notificări în timp real
Notificări în timp real

Primești actualizări și notificări în timp real despre traseul platformei de intervenție și estimări ale timpului de sosire al echipajului.

Alte informații și funcții utile
Alte informații și funcții utile

Aplicația oferă sfaturi privind securitatea la locul incidentului, utilizarea în condiții optime a autovehiculului, completarea formularului de constatare amiabilă, găsirea celei mai apropiate benzinării, salvarea locației vehiculului parcat, dar și alerte legate de expirarea ITP-ului, a rovinietei sau a trusei medicale.

 Abonamente
Abonamente

Poți achiziționa direct din aplicație abonamentele disponibile pentru serviciile de asistență rutieră.

Link-uri utile