Noua generație DACIA

Fii primul care află despre noua generație DACIA!

 

A treia generație a gamei de succes Logan, Sandero și Sandero Stepway a sosit.

Noul Logan, Noul Sandero și Noul Sandero STEPWAY

Noua generație DACIA

Dacia prezintă cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.

 

Disponibile la un preț la fel de imbatabil, noile modele Dacia reprezintă un răspuns adecvat pentru așteptările unei categorii tot mai numeroase de clienți, pentru care achiziția unei mașini se înscrie într-o tendință de abordare rațională a opțiunilor de consum pe termen lung. Clienții noștri își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect.

Cere Ofertă
Noul Sandero STEPWAY și Noul Sandero

Noua generatie DACIA

Linii contemporane și dinamice

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

 

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe Noul Sandero și Noul Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Cere Ofertă
Noul Sandero și Noul Sandero STEPWAY

Noua generatie DACIA

O semnătură luminoasă inedită

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor. 

Cere Ofertă