Dacia România
Motorizări model de oraș Noul Sandero

MOTORIZĂRI DACIA SANDERO

     

Motorizări disponibile

EXPRESSION
EXPRESSION

Benzina+GPL (1)

ECO-G 100
de la 14.700,00 EUR
TCe 90
de la 14.100,00 EUR
TCe 90 CVT
de la 15.700,00 EUR
sandero exterior simulator de consum
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?
Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.

Specificații detaliate

Motorizări eficiente

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Benzină

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă noile standarde Euro 6 în vigoare, Sandero îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90

Versatil

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo cu 3 cilindri, de 90 CP, de ultimă generație, este mai ecologic și se remarcă prin răspuns și elasticitate incredibile. Datorită distribuției pe lanț, poți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere. Atât de inteligent!

TCe 90 CVT

Confortabil

 

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

SCe 65

Accesibil

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic cu 3 cilindri, de 65 CP, este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul lui Sandero. Distribuția pe lanț permite și reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat în exploatarea zilnică.

Ești pregătit să pleci la drum la volanul lui Sandero?

   

S-ar putea să-ți placă și…

Sandero STEPWAY
Sandero STEPWAY
de la 14.600,00 EUR
Logan
Logan
de la 14.150,00 EUR