DACIA HOME CHARGE 7,4 KW

Încarcă rapid modelul tău electric Dacia în confortul propriului cămin cu stația de încărcare de 7,4 kw.
Spring

DACIA HOME CHARGE

Stația de încărcare la domiciliu pentru modelul tău electric Dacia îţi oferă independență și economie de timp, deoarece încarci rapid oricând vrei, de la tine de acasă. Încărcarea se face mai rapid decât la priza casnică și poți sta liniștit în privința sistemelor de siguranță.
 
Dispozitivul Dacia Home Charge poate fi montat în spații închise (case,
holuri, garaje) sau în exterior (în curte sau pe terase semi-închise), la
sistemul casnic monofazat de alimentare cu energie electrică. Un electrician autorizat va efectua montajul cu usurință. În plus, dacă ai optat pentru tarife diferențiate la energia electrică, încărcarea pe timp de noapte te va ajuta să economisești pe termen lung.
 
Timpul  mediu de încărcare pentru Dacia Spring  este de aproximativ 4 ore (*la o putere nominală de 7,4 kw) față de 12 ore la o priza casnică obișnuită, cea de 220 VAflă mai multe despre autonomia și încărcarea modelului Spring
 
Garanție produs 3 ani. 
descarcă fișa de produs
Wallbox

Specificații tehnice

 • Priză cu protecție integrată, pentru cablu încărcare tip 2
 • Putere nominală încărcare: 7,4 kw
 • Curent: monofazat
 • Autentificare client: auto start/ RFID card/aplicație mobilă Drive Green
 • Comunicare: Wifi, Bluetooth
 • Led-uri de avertizare status stație și încărcare
 • Versatilitate la montaj, pe perete sau stâlp, în interior sau exterior

Protecție în timpul utilizării

Stai fără griji cu sisteme de siguranță încorporate:

 • DC Leakage Protection asigură decuplarea circuitului de alimentare în cazul în care apare o scurgere nedorită de curent din circuitul de curent continuu al mașinii electrice.
 • O protecție specială de tip RCD-A asigură decuplarea în 30 de milisecunde a alimentării circuitului protejat în caz de defect, indiferent dacă acesta apare în curent alternativ sau continuu. Stația oferă și acces facil pentru repunere sub tensiune ulterioară.

certificat internațional și conform ZE Ready și Mobilize Approved

Pentru că siguranța ta primează, folosește doar soluții de încărcare testate și validate conform celor mai riguroase standarde. Cu acest Wallbox, ai garanția calității unui produs validat de ingineria Renault, conform unor exigențe superioare standardelor internaționale.

simplu și ușor de operat cu aplicația mobilă Drive Green

Aplicația mobilă dedicată Drive Green:

 • oferă vizibilitate în timp real asupra statusului stației și sesiunii de încărcare
 • permite managementul încărcărilor și configurarea puterii de încărcare
 • permite actualizarea software-ului stației
 • disponibilă în App Store și Google Play.

preț maxim recomandat*

760 Euro (TVA inclus)

Referință: R100930344

 

Produsul este disponibil în rețeaua de reparatori autorizați Dacia.**

descarcă fișa de produs

Stația de încărcare trebuie obligatoriu montată de către un electrician autorizat.
 
Puteți solicita o ofertă de montaj din partea unuia din partenerii noștri,  prin alegerea uneia din variantele de mai jos. Prin accesarea oricărui link vei fi redirecționat pe pagina partenerului ales de tine, iar decizia asupra serviciului si ofertei alese îți aparține în totalitate.

 

Prin accesarea oricărui link înțelegi si ești de acord ca datele tale să fie prelucrate de partenerul ales, conform propriei politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, Renault Commercial Roumanie neavând nicio responsabilitate în acest sens.

 

Important! În cazul în care nu dorești ca montajul sa fie făcut cu unul din partenerii de mai jos, poți apela orice electrician autorizat ANRE, specializat în servicii de instalare și montaj stații de încărcare.

 

 
Depanero
EVConnect

*În limita maximă a acestui preț, fiecare Reparator Autorizat Dacia organizator/participant își stabilește, conform strategiei sale comerciale, prețul efectiv de vânzare către clientul final.

**Disponibilitatea produsului poate varia la Reparatorii Autorizați Dacia organizatori/participanți. În cazul în care produsul nu se află în stoc la Reparatorul organizator/participant ales, se poate aduce la comandă în max. 48h.