Noutăți

Veștile bune sunt mereu aproape. Fii la curent cu ultimele noutăți!

Noua Generatie Dacia

Dacia anunță prețurile pentru noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Prețurile noilor modele pornesc de la 8.400 de Euro pentru Noul Logan, 8.600 de Euro pentru Noul Sandero și 12.050 de Euro pentru Noul Sandero Stepway.
 
În săptămânile următoare, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway vor putea fi comandate în rețeaua de agenți autorizați Dacia din întreaga țară.
 
Citește comunicatul de presă
PLATFORMELE DE E-COMMERCE ALE GROUPE RENAULT

Platformele de e-Commerce ale Groupe Renault Romania au atins noi recorduri

17 septembrie 2020

Groupe Renault Romania a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor în mediul online, pe cele două platforme de e-Commerce lansate acum 2 ani. Astfel, în ultima lună, cifrele de vânzări au atins un record de 30 de unități pe zi, vehicule Dacia și Renault achiziționate de către clienți în urma unui parcurs strict online. O parte dintre aceștia au optat și pentru livrarea la domiciliu, un serviciu opțional oferit celor care doresc sa reducă interacțiunea fizică sau efortul deplasării la un showroom.

Citește comunicatul de presă
Noua Generatie Dacia

Noua generație DACIA a sosit

Dacia prezintă cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway. Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.
 
Vă dăm întâlnire pe 29 septembrie 2020 pentru a descoperi Noul Logan, Noul Sandero și Noul Sandero Stepway.
Citește comunicatul de presă
Dacia Spring Revolutia Electrica

Showcar-ul Dacia Spring: Revoluția Electrică „By Dacia”

  • Dacia Spring prefigurează cea mai accesibilă mașină 100% electrică din Europa.
  • Primul model de segment mini al gamei Dacia, cu 4 locuri încăpătoare.
  • O ofertă ideală atât pentru serviciile de mobilitate cât și pentru clienții particulari.

 

Fidelă reputației sale de ingeniozitate, Dacia deschide o nouă pagină din istoria sa, odată cu prezentarea showcar-ului Dacia Spring care prefigurează primul model 100% electric al mărcii. 

 

Descoperă mai multe aici.

Dacia modele

Dacia a vândut în 2019 peste 55.000 de vehicule în România

  • Fiecare model al gamei este lider în segmentul său de piață.
  • Vânzările Dacia pe piețele externe au depășit 681.000 unități.

 

Pe o piață românească tot mai concurențială, Dacia a încheiat anul 2019 cu vânzări în creștere și cu o consolidare a prezenței sale în toate segmentele în care este prezentă. Astfel, marca a livrat în total 55.463 de vehicule, față de 54.593 în 2018.

 

Descoperă mai multe aici.

Vehicul Dacia Duster Papa Francisc

Groupe Renault a livrat în exclusivitate un vehicul Dacia Papei Francisc

Constructorul de automobile Groupe Renault i-a donat Sanctității Sale Papa Francisc un Duster 4x4, special proiectat pentru a răspunde exigențelor de mobilitate ale Papei.

 

Vehiculul i-a fost livrat astăzi Sfântului Părinte, la Vatican, de către Christophe Dridi, director general Groupe Renault România și președinte-director general Automobile Dacia SA și de către Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia.

 

Descoperă mai multe aici.

Dacia Logan Stepway

Dacia propune clienților din România noul Logan Stepway

Dacia surprinde o dată în plus lumea auto, cu o propunere inedită în segmentul vehiculelor sedan. Astfel, pentru cel mai vândut model din Romania, noile versiuni Stepway, cu un design modern si atrăgător, vor fi disponibile începând din 14 noiembrie 2019.

 

Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și de jantele de 16‘’ Flexwheels.

 

Descoperă mai multe aici.

zilele portilor deschise dacia septembrie 2019

Zilele Porților Deschise

În perioada 2 - 14 septembrie 2019 Dacia derulează în showroom-uri, la nivel național, un eveniment de tip Porți Deschise în care prezintă ofertele pentru Programul Rabla 2019.

 

Vino în showroomul Dacia preferat în perioada 2 - 14 septembrie 2019, pleaseaza o comandă fermă pentru un automobil Dacia și poți câștiga modelul ales, prin tragere la sorți.

 

Descoperă mai multe aici.

duster orange

Dacia lansează Seria Limitată Duster connected by Orange

• Cel mai vândut SUV de pe piața românească beneficiază de o nouă ofertă.
• Destinată exclusiv clienților din Romania, seria limitată Duster connected by Orange se remarcă prin stilul rafinat și prin noile echipamente, destinate să răspundă exigențelor în materie de confort, conținut tehnologic și siguranță.
• Seria limitată Duster connected by Orange are un preț care pornește de la 16.200 Euro TVA inclus.

 

Dacia propune în exclusivitate pentru clienții din România, Seria Limitată Duster connected by Orange. Noul venit în gama Duster se adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile si de confortul la bordul mașinii.

 

Descoperă mai multe aici.

Banner Duster Orange

Descoperă și testează gama Dacia

Vino să descoperi distracția full option cu seriile limitate Duster connected by Orange și Techroad. În plus, ai parte de aventură cu cel mai puternic motor Dacia!

 

Testează Dacia Duster sau modelul preferat din gama Dacia chiar în orașul tău! Cu fiecare experiență ai de câștigat:

  • Un test drive îți poate aduce, prin tragere la sorți, una din cele 20 camere auto DVR (5 camere pentru fiecare oraș).
  • În plus, pentru cei mici și pentru cei mari am pregătit și alte surprize: Orange corner și concurs cu machete Duster. Câștigă una din cele 10 machete Duster oferite în fiecare zi în perioada campaniei. Detalii în regulament.
  • Comanda orice model Dacia în perioada campaniei și beneficiezi de o ofertă specială. Detalii în regulament.

 

Descoperă mai multe aici.

 

gama dacia

Dacia lansează seria limitată transversală Techroad

Dacia propune clienţilor din România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker. Intitulată Techroad, aceasta se remarcă prin elemente noi de design și o serie de dotări menite să facă experiența condusului mai plăcută.


Creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan), seria limitată se distinge la exterior prin noile culori Rouge Fusion și Gris Highland, precum și prin noile modele de jante, din oțel sau aluminiu, în funcție de model.

 

O notă suplimentară de eleganță este oferită de carcasele oglinzilor retrovizoare, de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roșie.

 

Descoperă mai multe aici.

zilele portilor deschise dacia

Zilele Porților Deschise

Vino să descoperi ofertele Dacia prin Programul Rabla* 2019!

În perioada 1 - 13 aprilie 2019 Dacia derulează în showroom-uri, la nivel național, un eveniment de tip Porți Deschise în care prezintă ofertele pentru Programul Rabla* 2019.

 

Ai de 3 ori mai multe șanse pentru a câștiga mașina comandată! Vino în showroomul Dacia preferat în perioada 1 - 13 aprilie 2019, plasează o comandă fermă pentru un automobil Dacia până la data de 13 aprilie 2019 și poți câștiga modelul ales, prin tragere la sorți**.

 

Descoperă mai multe aici

dacia motor benzina duster

Noul motor pe benzină 1.3 TCE este disponibil pe modelul Duster

Gama Duster se îmbogățește de azi cu o nouă versiune de motorizare pe benzină, performantă și economică. Este vorba de propulsorul 1.3 TCe, disponibil în două variante de putere, de 130 CP și 150 CP.

 

Rezultat al colaborării dintre Alianța Renault Nissan Mitsubishi și Daimler, acest motor a fost prezentat în premieră pe gama Duster în Octombrie 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Noul propulsor turbo cu injecție directă integrează un filtru de particule (GPF) care asigură reducerea semnificativă a emisiilor poluante.

 

Beneficiind de un bloc motor din aluminiu și de o tehnologie inovatoare pentru tratamentul de suprafață al interiorului cilindrilor, motorul 1.3 TCe oferă performanțe superioare în materie de putere și cuplu, asigurând astfel un plus de confort în exploatare.

 

Descoperă mai multe aici.

gama dacia

Dacia a avut în 2018 cea mai bună performanță comercială în România din ultimii zece ani

Atașamentul românilor pentru marca lor națională a fost reconfirmat în 2018, an în care Dacia a realizat cea mai bună performanță comercială din ultimul deceniu.

 

Cu o gamă produs completă și cu o ofertă de servicii adaptate, Dacia a găsit astfel mijloacele pentru a seduce un public tot mai sensibil la atuurile mărcii naționale. Nu mai puțin de 54.593 de clienți români au optat pentru un vehicul din gama constructorului de la Mioveni (cu 26,2% mai mulți față de anul precedent).

 

Dacia a reușit totodată să își majoreze cota de piață, ajungând la un procent de peste 30%* din vânzările de vehicule noi din România, confirmând astfel pertinența ofertei sale comerciale, adaptată unei categorii largi de clienți, atât în segmentul persoanelor fizice cât și în cel al persoanelor juridice.

 

Descoperă mai multe aici.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe