Dacia susține și în acest an competiția „Prima Evadare”, cel mai mare concurs de ciclism cross country din România și estul Europei, ajunsă cu succes la cea de-a XVI-a editie. Competiția va începe pe 19 mai de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București și se va încheia în Snagov, pe un circuit îmbunătățit ce combină traseul prin păduri și drumuri nepavate, pe o distanță de 55 de km.

 

Prin acest parteneriat continuu, Dacia și Prima Evadare își propun să crească gradul de conștientizare asupra beneficiilor pe care activitățile în aer liber le au asupra stării noastre de bine, nu doar pentru cei care iubesc aventura, ci și pentru persoanele care vor să adopte un stil de viață activ.

 

Dacia, alături de organizatori și angajații Renault Group, va desfășura acțiuni de ecologizare susținute de KilometrulBine.ro, platforma de responsabilitate socială a mărcii. 

 

În calitate de partener de mobilitate, Dacia va pune la dispoziție o flotă de 5 vehicule Duster și Jogger, care vor fi utilizate atât în sesiunea oficială de recunoaștere și în etapa de pregătire a traseului, cât și pe parcursul cursei. Totodată, marca va oferi un premiu special celui mai rapid concurent, pe o porțiune de traseu identificată de organizatori, marcând astfel asocierea brandului cu un stil de viață activ și aventuros.

 

Continuând tradiția, Dacia va forma propria sa echipă de concurs, alcătuită din cicliști pasionați, mulți dintre aceștia fiind veterani ai edițiilor anterioare ale competiției. După câștigarea premiului pentru locul II la categoria « Companii » în ediția precedentă, Team Dacia se mândrește cu o echipă și mai motivată, și mai numeroasă, pregătită să lupte pentru titlu.

 

Dacia va sta la dispoziția participanților, dar și a susținătorilor sportivilor pe toată durata competiției, cu activări dedicate în zona de sosire din Snagov, precum și cu o expoziție a modelelor Dacia în nivelul de echipare Extreme, dedicată activităților outodoor.