Noul Spring

de la 11.225 EUR* și 4 rate gratuite**

Prin Programul RABLA și Dacia Finance

promotie rabla Dacia Spring Extreme

Noul Spring Extreme - 11.225 EUR* și 4 rate gratuite**

Echipamente incluse:
  • Aer condiționat manual;
  • Limitator de viteză;
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
  • Oglinzi cu reglaj electric;
  • Media Display: Sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil 7".
Solicită informații generale
Motor
Motor
Electric
Consum mixt
Consum mixt
12 kWh / 100km
Putere Motor
Putere Motor
65 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată

89 EUR/ lună și 4 rate gratuite** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni;
  • Garanție extinsă până la 5 ani;
  • Revizii incluse până la 5 ani;
  • Asistență rutieră până la 5 ani.

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 ianuarie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare maximă totală de 11.225 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Oferta este valabilă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor comunicate se bazează pe contravaloarea primelor de casare, ecotichetului, eco-bonusurilor menţionate de Programele Rabla/Rabla Plus valabile în anul 2022, condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate in Ghidurile de finanţare Rabla/Rabla Plus valabile in anul 2022 si sunt menționate aici. Preţul final al vehiculului si reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidurilor de finanţare Rabla/Rabla Plus care vor fi valabile pentru anul 2023. 

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 ianuarie 2023, prin Dacia Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

 Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 ianuarie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare de 58 379 lei, cu 50% avans (29 189 lei lei), 444 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (9.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 29 189 lei lei valoarea totală finantată, 13.61% DAE, durata 60 de luni, 24 695 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 309 lei, 51 781 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA si CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. 

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile