Spring Extreme de la 9.550€ (TVA INCLUS)*

Cu rată de la 119 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA Plus

S-a redeschis #SEZONULDACIA

Vino în showroom-urile Dacia din întreaga țară ca să începi anul cu un plus de beneficii.

promotie rabla Dacia Spring Extreme

Spring Extreme Electric 65 de la 9.550 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse:
  • Aer condiționat manual;
  • Limitator de viteză;
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
  • Oglinzi cu reglaj electric;
  • Media Display: Sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil 7";
  • Sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate.
Solicită informații generale
Motor
Motor
Electric
Consum mixt
Consum mixt
125 Wh / 100km
Putere Motor
Putere Motor
65 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată

119 EUR/lună (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni;
  • Garanție extinsă până la 5 ani;
  • Revizii incluse până la 5 ani;
  • Asistență rutieră până la 5 ani.

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 29 februarie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Plus în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii ecotichetului pentru modelul Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare de 5.100 Euro (25.500 lei conform OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi proiectului de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare Rabla Plus, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei), a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 7.200 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla Plus se bazează pe contravaloarea ecotichetului, aşa cum este precizat în OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi în proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla Plus, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor si pădurilor.  Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla Plus în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 29 februarie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare de 48 864 lei, cu 28.5% avans (13 926 lei), 596 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 34 937 lei valoarea totală finanțată, 12.26% DAE, durată 60 de luni, 21 328 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 683 lei, 57 549 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile