Spring Extreme de la 11.225€ (TVA INCLUS)*

Cu rată de 49 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA 2023

 #VARADACIA vine cu noi aventuri! Din 26 mai te așteptăm în showroom-urile Dacia din întreaga țară să descoperi noua gamă Dacia Extreme: un nou look, gamă variată de motorizări, personalitate outdoor.

promotie rabla Dacia Spring Extreme

Spring Extreme Electric 65 de la 11.225 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse:
  • Aer condiționat manual;
  • Limitator de viteză;
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
  • Oglinzi cu reglaj electric;
  • Media Display: Sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil 7";
  • Sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate.
Solicită informații generale
Motor
Motor
Electric
Consum mixt
Consum mixt
125 Wh / 100km
Putere Motor
Putere Motor
65 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată

49 EUR/lună (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de dobândă fixă timp de 36 luni

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 iunie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Spring Extreme Electric 65 în valoare maximă totală de 11.225 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

 

***Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 30 iunie 2023., prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Spring Extreme Electric 65, în valoare de 56 125 lei, cu 28% avans (15 715 lei), 246 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (4.7%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 0 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, 40 410 lei valoarea totală finanțată, 5.14% DAE, durată 36 de luni, 37 043 lei valoare reziduală, 46 339 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile