Dacia – utilitate și siguranță!

Îți poți conecta telefonul la sistemul de navigare prin Bluetooth® și poți efectua apeluri în siguranță, prin comandă vocală. Media Nav se sincronizează cu agenda telefonului tău și afișează datele pe ecran. Totul este foarte simplu grație designului ergonomic al sistemului, conceput special pentru mediul auto: poți să introduci, pur și simplu, un număr sau să-l cauți folosind ecranul tactil sau comenzile de pe volan.

Pentru a te bucura și mai mult de aparatele tale audio, conectează-le la sistemul multimedia.

Sistemul Media Nav îți permite să asculți radio sau muzica ta preferată prin Bluetooth sau prin conectarea la mufele Jack și USB.


Media Nav, o călătorie fără griji

Sistemul de navigare Media Nav te ghidează cu simplitate și precizie, cu ajutorul tehnologiilor de la partenerii Dacia. Printre aceștia se numără furnizorul de date cartografice digitale de talie mondială NavTeq, împreună cu NNG, un jucător important pe piața de software pentru navigație prin satelit, și LG, lider mondial în sisteme electronice și telecomunicații.

De ce trebuie să actualizezi hărțile?

15% din rețeaua rutieră se modifică în fiecare an, așa că hărțile sistemului tău de navigare trebuie actualizate permanent. Îți oferim două actualizări pe an. Poți porni la drum fără griji, știind că prima actualizare a hărții este gratuită în primele 90 de zile de la livrarea autovehiculului*.

*Necesită descărcare pe PC.
Caroserie

Întreținere, protecție și reparații pentru caroserie

Accesorii

Accesorii create special pentru fiecare autovehicul din gamă