Servicii de asistență personalizate pentru Dacia ta

Echipa Dacia Service lângă tine

Specialiștii noștri îți sunt alături pentru tine și vehiculul tău Dacia. Îți oferim servicii de încredere și promoții speciale în Rețeaua Dacia. Fii la curent cu noutățile Dacia Serivce.

Rețeaua Dacia Service

Dacia - Garanție

Garanție

Garanția Dacia te protejează în orice situație.

Dacia - Asistență

Asistență

Servicii de asistență personalizate: pierderea cheilor, probleme tehnice, pană de cauciuc etc. Dacia Asistență îți vine în ajutor în orice situație, non-stop, oriunde în România și pe teritoriul Europei.

Dacia - Asigurare

Asigurare

Dacia îți oferă pachetul de asigurare potrivit nevoilor tale, de la asigurare completă la asigurare după numărul de kilometri sau în caz de accident.

Contracte de întreținere

Conceput pentru a asigura longevitatea modelelor Dacia, programul de întreținere sporește durata de viață a acestora și oferă pasagerilor confortul dorit.

dacia programe de loialitate

Programe de loialitate

Noi prețuim clienții Dacia. Tocmai de aceea am creat, special pentru tine, programe de loializare care îți aduc numeroase avantaje.

piese schimb dacia

Piese de schimb

Nu ar fi grozav dacă ai putea rezolva problemele înainte ca ele să apară? Află cum poţi să maximizezi durata de funcţionare a maşinii tale şi să reduci costurile de întreţinere.

Mergi mai departe...